merkurkedisiii Lütfen acil yardımcı olur musunuz çok kötü pişik olmuş kanıyor artık aglıyor susturamıyorum ne yapsam rahatlar birçok krem kullandım fayda etmedi başına gelen varsa bana yardımcı olun lütfen
Tweetyy merkurkedisiii canim mantar olmasın? Kanayan yer sivilce gibi minik kırmızıliklar mi? Ozelden ya da buraya o kısmın bi fotosunu cek at istersen sadece yaralı kismi.
Masal001 merkurkedisiii canım hametan yara yanik kremi var kullanmak istersen deneyebilirsin toparlayabilir belki yaraya yaniga iyi.geliyir
merkurkedisiii Tugce59 götürdüm sürekli önemsiz görüyor krem yazıyor yolluyor. Hametan,hametol, fito, sudocrem, mustela pişik kremi ve daha aklıma gelmeyen birsürü krem kullandım
Derinikolu Tweetyy merhaba benim kızımında bezin bel lastik çevresi ve bacak lastik yerlerinde böyle şeyler var pişikmi egzamamı mantarmı anlayamıyorum resim atayım bende
Tweetyy Derinikolu Bu fotografi internetten buldum benim oğlumda boyle oldu 2 doktora gittik kullanmadigim krem kalmamisti. 3.doktor bu mantar dedi ilacla 3 5 gunde düzeldi merkurkedisiii
Tweetyy Derinikolu bu egzama sanki ama bilemedim bqsina gelen anneler varsa bi baksin. Ah kuzum kiyamam ya. Doktora gösterdiniz mi
Derinikolu Kestanesekeri çok huzursuz uyluları kısaldı belkide bunlar acıyo uyutmuyo bilemiyoruz ki dertlerini anlatamıyolar
Derinikolu Tweetyy daha öncede özel bölgesinde oldu mantar dedi travazol verdi kullandık geçti bunlarda travazolle geçiyor ama sürekli tekrarlıyor, üstleride kuru kuru egzama gibi dediğiniz gibi alerjisi falanmı var acaba bişeye artık bunu düşünüyorum ama vucüdünda sadece bezlerin iki bel lastiği yeri bide bacak birleşim yerlerinde😢
Tweetyy merkurkedisiii kuzum mantar bu. Zalain + fito karıştırıp sürdüm gunde 3 kez diger bez degisimlerinde ince hametan veya bepanthen degisimli sürdüm. 3 5 gunde baya toparladi 1 hafta sonra bisey kalmamıştı. Cok kasinip acıyordur ya kiyamam benimki hep agliyordu
Tweetyy Tweetyy merkurkedisiii Bide altini acik birak hava alsın ben uyumadan önce bezini çıkarıp bezsiz uyutuyodum uykuda cis yapmıyorlar genelde zaten
Tweetyy Derinikolu valla daha çok egzama gibi duruyor ama. Farkli bez markası denediniz mi? Alerjik olsa yuzunde vs de cikardi diue düşünüyorum ama bilemedim. Ay yavrum ya üzüldüm cok büyük bölge
Kestanesekeri Derinikolu ablamlara sordum şimdi resmi attım dedikleri “dahiliyeye götürsün,Dişi cikiyordur ya da kaninda enfeksiyon vs.içten gelen rahatsızlık bu”
Yasemin38 merkurkedisiii hamazinc Ama mantara çevirdiyse onun için ilaç farklı olur canım farklı nir doktora daha göster istersen yaz günü daha da zor geçer yazık yavruya Altını her değiştirmende yıka kurula ve bez bağlamadan kalsın bir süre