Ruzgarsmummy Annebebek_11 bir küçük leğen su icerisine az bebek şampuanı dok onu da kopurt mixserle. İçine çeşit çeşit oyuncak atın köpüklerle oynasın isterseniz az bir damla gıda boyası ile renklendirin
hayal_perest hepoyleolurzatenn ağzına alır mı diye soru sormuş. Alabilir de yani çocuk bu. Sizin çocuğunuz yok mu.? Öğrenmk için soruyor. Bence arkadaşla tartışmayın. Zira haksızsınız😊
Annebebek_11 hayal_perest bırakın böyleleri sadece nasıl sıkıntı çıkaralım derdindéler ben sordum cevap verdiniz teşekkür ederim
hepoyleolurzatenn Annebebek_11 canım sana güzelce interneten bakabileceğini söyledim sen triplere girdin
Ruzgarsmummy Oobleck yapabilirsiniz Mısır nişastası ile. Boncuk makarnaları farklı gıda boyaları ile boyayıp içine oyuncak saklayabilirsiniz. Alüminyum folyoya küçük oyuncaklarini sarıp açmasını teşvik edebilirsiniz. Aklıma gelenler bunlar. :)
hepoyleolurzatenn hayal_perest canım çocuğu olan herkes bilir ki çocuk bu alır bunun cevabını bulmak zor olmamalı
Denizzz88 Annebebek_11 geçen gün internette bi tarif gördüm iyice olgunlaşmış muzları ezdi ve hamur kıvamına gelene kadar nişasta koyup yoğurdu bende deneyeceğim onu fikir olsun sizede hem ağzına atarsa da sorun olmaz yenilebilir oyun hamuru
Edalikuzusu Annebebek_11 atar tabi😅 bende geçen gün mercimekl yaptım bunu başında olmama ragmen engel olamadım bir kaç kez elini yaladı öyle hemen çektim ama hizlicada yapma etme diyemiyorum hemen ağlıyor dudak büzüp. Böyle etkinliklerde başında olmak lazım🥰