Annebebek_11 Annebebek_11 Annebebek_11 internetten baktım canım zaten kafama yatsa buraya yazmam ayy sizin gibikeri neden alıyolat bu bezih platforma anlamıyorum !!!!!
hayal_perest Annebebek_11 bak mesela ben bugün şey yaptım. Küçük leğene 1 avuç kuru fasulye 1avuç makarna koydum. Karıştırdım. Sofra bezini serdim yere. Leğenide koydum. İçinden tek tek ayırdık. Fasulyeyi bir kaba makarnayı bir kaba ayırdık oynadık🥰
Ruzgarsmummy Annebebek_11 bir küçük leğen su icerisine az bebek şampuanı dok onu da kopurt mixserle. İçine çeşit çeşit oyuncak atın köpüklerle oynasın isterseniz az bir damla gıda boyası ile renklendirin
hepoyleolurzatenn Annebebek_11 sakin ol canım ne atarlandın 😄 orda bulamadıysan burda hiç bulamazsın 😒
Annebebek_11 hepoyleolurzatenn yani diyosun ki burdakiler bişey anlamıyo hadi anlamıyo diyelim senin ne işin var
hepoyleolurzatenn Annebebek_11 canım sen algıda mı seçicisin hem çocuğu nasıl eğiteceğini bilmiyorsun hemde gelmiş burda neye ne desem dye tribe giriyorsun 🤦🏼♀️
hayal_perest Hayatiseyretmeyegelmisim deneyin tabiki eğlenceli oluyor. Yarına tekrar bulmam lazım düşünüyorum şimdiden😊 ama dikkat edin olur mu başında bekleyin. Ağzına falan atabilir🌺
Sahinnnn hepoyleolurzatenn ne çirkin kelime öyle eğitecek ki soruyor ne güzel öğreniyor burda çeşit çeşit insan var kimi yemeğe kimi aktiviteye önem veriyor ve birbirimizden de yararlanıyoruz
hayal_perest Annebebek_11 başında bekliceksin. Öyle bırakır oynasın dersen ağzına falan atar. Allah korusun. Beraber oynayın. 1 2 3 diye sayın konuşarak oynayın
Edalikuzusu Annebebek_11 atar tabi😅 bende geçen gün mercimekl yaptım bunu başında olmama ragmen engel olamadım bir kaç kez elini yaladı öyle hemen çektim ama hizlicada yapma etme diyemiyorum hemen ağlıyor dudak büzüp. Böyle etkinliklerde başında olmak lazım🥰
Annebebek_11 hepoyleolurzatenn sen ve senin gibiler lütfen benim paylaşım altına yazmayın sizin gibilere yazmadım ben
Annebebek_11 hayal_perest bırakın böyleleri sadece nasıl sıkıntı çıkaralım derdindéler ben sordum cevap verdiniz teşekkür ederim