Rabia4646 Merhaba arkadaşlar 24 temmuzda tatile gideceğiz. 25 26 su gibi adet tarihi gözüküyor. Adet geciktirici ilaç kullansam faydası olur mu. Bu tarz ilaçlar bir defaya mahsus zararlımıdr. Kullanan oldumu
2bebelianne__ Rabia4646 tampon kullan bence rahat edersin geciktirici hap kullandıktan sonra sancılı ve çok oluyor adetin
Haydinn Rabia4646 primolut kullanmıştım doktor yazmadan da alınabiliyor eczaneden, kullanımını da söylerler şuan unuttum ☺️ bırakınca da bi kaç güne adet olmuştum her zamanki gibi bi ağrı yoğun kanama vs olmadı bu ara da şimdiden iyi tatiller 🌺
Momsbabyy Rabia4646 Ben kullandım bıraktığınızda 2 3 gün sonra adet görüyorsunuz çok sık kullanmadığınız sürece sorun olacağını zannetmem ama illaki hormonlarla alakalı birşeyler var
atlasinannesi2 Ben 2 defa kullandım adet olmadan 3 gün önceden kullanmaya başlamadan gerekiyor günde 3 kere diyor fakat ben bi sabah bi akşam içiyordum yaklaşık 4 gün kullandım bıraktıktan 2 gün sonrada normal regl olmuştum canım
Cindy_35 Ben düğün zamanında kullanmıştım 1 hafta kestikten sonra da 2 güne gelmişti öyle ağrım falan da olmamıştı ki normalde çok ağrılı geçer hastalığım