nazlimom_ MyDarlingSon yan etki olmadi eve gelince calpol verdim bütün gün uyumuştu emmeye uyandı sadece her bebek aynı olmuyor
Nurrr1 Yan etki olmadı MyDarlingSon yan etki olmadı bizde çok fazla ağlamada olmadı kucağıma alınca geçti ağlaması her ihtimale karşı doktor calpol verdi ama kullanmamıza gerek kalmadı 🌸
Feyzosumunannesi MyDarlingSon yaa süreci bizimşede paylasırsanız sevınırm. 1. Ay aşısını 4 gun once olduk 2. Ay aşısı zormus ıkı bacak bir kol diye duydum smdıden cok korkuyorum bebegıme kıyamıyorum da ilk aşısında bıle o agladı ben agladım 🙈🙈
Ayse_dyn MyDarlingSon evet bu aşı ateşte yapıyor götürmeden önce biraz ağrı kesici verin benim doktorum ağrı kesici verip getirmemi söyledi malesefki bu aşı sonrası huysuz oluyorlar çok tabi çocuktan çocuğa degisedebiljr
nazlimom_ MyDarlingSon yaşıyorum karşılaşmıyoruz hiç postlarda hep aktifim😂😂 gazınız ne durumda bizim gaz azaldı dedik tekrar sancılanmaya başladi ya 4. Ayda azalmış çoğu kişinin inşallah bizimde öyle olur 😂😂
Feyzosumunannesi MyDarlingSon Allah kolaylık versın ınsallah hc bır kötü yan etkisi olmadan atlatır şifa olsun bebişine
Ozgemre Her bebek farklı canım benim oğlan ilk gün çok ağladı susmadı ve ben calpol vermedim doktorum ateş çıkmadığı sürece verme dedi çünkü versem belki ağlamazdı 2 ve 3. Günü uyumayan oğlum sürekli uyudu ☺️ Ateş falan da olmadı bizde
nazlimom_ MyDarlingSon 2. Ayda pik yaparmış ama kendisi çıkartıor hareketlendiği için kabız olunca sancılanıor
Duygududu MyDarlingSon hiç bı yan etkisi olmadı aksine verem aşısı olduğu için o vücudunu biraz yoruyormus aşıdan sonra hep uyudu sadece emdi altını değiştirdim hatta bişey mi diye oldu korkup doktoru aradım çok normal dedi korkmanıza gerek yok önlem amaçlı elinizin altında derece ve calpol olsun
Denniscab MyDarlingSon valla benim bebeğim çok etkilenmişti sabaha kadar ateş, sürekli mızmızlık çok zordu hatta her aşı böyle geçiyor biz de dün de 5 aylık özel aşıları vardı 39.5 dereceyi bile gördük, nefret ediyorum aşı günlerinden
MyDarlingSon Denniscab AllahAllah bizde suan bişi yok bakalım yaa inşallah olmaz ilk aşısında da olmamıştı