Mirayasel42 2900 doğum kilosu suan 4,5 aylık olduk 6300 her ay iyi gidiyorduk bu ay sadece 400 gram almış ve doktorumuz mamaya başlayalım dedi sizce nasıl kilosu ve alımı
BalBademmmmmm Mirayasel42 4 aylıkken benim kızımda 400 gr aldı ve doktor bu dönem biraz yavaşlar dedi,normal buldu. Kilosu iyiymiş doyduğundan eminseniz korkmayın. 2 buçuk kg doğdu 4 aylıkken 6 kiloya yakındı
Casmins Mirayasel42 bu aylarda hareketlenmeye başladıkları için yavaşlar kilo alımı. Eskisi gibi olmayabilir. Benim bebeğimde o aylardan beri aylık 700-400 Gr falan alıyor bazen daha az 🤦🏼♀️🤣
Mirayasel42 Denizanasi92 mamaya başlayalım sütünüz de azalmış olabılır dedi ama sütüm azalmadı bence suan böyle emmek istemiyor sürekli etrafa bakıyım diyor memeyı sıkıyor o yüzden diye düşünüyorum bende
Denizanasi92 Mirayasel42 evet canım bizimde öyle mesela eşim geliyor bişey soruyor o emerken hemen çıkıyor memeden almıyor b daha eşime bakıp duruyo ayakta dans ede ede meme veriyorum çoğu zaman belim koptu bence sen doktorunu mu değiştirsen baska bi doktora daha gitmelisin
Snowglobe Mirayasel42 siz bilirsiniz ama sütünüz varken emzirin. Açlıktan huzursuzluğu yoksa mama vermeyin. Benim bebeğim 2400 doğdu ve 4 aylıkken 5600 Dü mama başlamadık o zaman
Mirayasel42 Snowglobe çok şükür bir huzursuzluğu yok öyle ama bende anlamadım doktor kilolu sevıyor galıba 🙄🙄
BalBademmmmmm Snowglobe Kızınız şuan kaç aylık ve kaç kg acaba? Benimkide 2500 doğdu, 4 aylıkken 4800 falandı, neredeyse aynı. Şuan 6 ay 10 günlük 6800 gr
Merlival Mirayasel42 2500 doğdu..7.5 ayligiz 6300 kilosu..gelişimi durmuş.. alerjik Bi bebek.. mamaya başladık.. inşallah faydası oljr
BalBademmmmmm Mnvvr63 İlk 4 ay hiç vermedim, son 2 aydır sadece gece yatmadan 90 cc falan veriyorum canım pek etkisi olduğunu düşünmüyorum onunda. Hala görenler zayıf diyor ya deliriyorum. Doğum kilosu ortada. Doktor bile çok iyi kilo almış dedikçe işte 🙄
Asyaaa1 4 aydan sonra bi duruyo galiba kilo alımı. Bizde de oldu doktor takip verdi. İki güne bir tartırdık. Daha sık emzirmeye dikkat ettim. Sorun kalmadı mama başlamadık.