Zencefillikurabiye Mommsf1 fırında közlenmiş biber patlıcan yanında da karpuz peynir eşimin canı istemiş akşamı bu şekilde yapacağız bugün 😂
Naile_78 Mommsf1 😔keşke yavrumu saglicaklq alıp evimde olsaydım da akşama kadar ne pişirsem diye dusunseydim hastanedeyiz biz malesef cnm
Mommsf1 Kızlar 6 kişiyiz kıymalı börek yapçam ıspanaklı patlıcan lı vs yaptım daha oncede kıymalı nasıl yapaacagım yanı kıyma ne kadar alsam yeterli
Dilanzh Mommsf1 250 gram yeter bence icine sogan biber domates te ufak ufak dograyip koycaksin cok bile olur
Dilanzh asiltonunmommysi guvec yapabilirsin :)sen esin ve cocuk sadace uc kisiyseniz eti kemikten siyir bi kac yemeklik cikar posetlere koy buzluga at o kemigi de kaynat buz kaliplarina koyup buzluga at cocuga herseferinde cikarip yemegine koy derim ben:)
asiltonunmommysi Mommsf1 görsel ekledim öylece eti kesip kuşbaşı doğrasam oluyor mu bu? Halimea görsel ekledim agacsizkoala kelle paça sevsek güzel olurdu 😂 Dilanzh YgmrEla elimin altında 2 dk halledeyim diye kasap uzak zaten bide ücret falan alıyor ne gerek var 😂 hem benzin yakcam hem kasaba vercem
Dilanzh Deletedmom_41 kiiz nasl yapiyon sen dolma biberi ic harcina ne koyuyon bende yapcam da bugun belki fikir olur farklilik varsa:)
YgmrEla asiltonunmommysi kasap halleder, arka ya da ön ayagidir adagin. Kasap a götürün, o söyler zaten nasıl degerlendirebilecegini
agacsizkoala Kuzusuannesi kemikli et sonuçta , bebek de yiyeceği için iyice pişer kemik suyu olur , ben oğluma da kemikli et alır düdüklüde 4 saat pişirir sonra o suları yemeklerine katardım, 6 saat kaynatan da var
ezogelinn Mommsf1 bugün rahatım annemlere yazlığa geldim corba kofte ve karışık kizartma salata karpuz