asiltonunmommysi Mommsf1 ay eşimin patronu adak kesmiş etten de anlamam öyle koca bir bacağı olduğunu düşündüğüm et var elimde napcam bilmiyorum bende 😂 okuyan yardımcı olacak olan varsa görsel atayım da bi akıl versin oğlana da yedireyim hem
agacsizkoala asiltonunmommysi atın düdüklüye 4 saat kaynasın, sonra etini çıkartın didikleyin, et suyuna koyun didiklediğiniz etleti, yoğurt sarımsak un limondan terbiye yapın dökün çorbanın üstüne , al sana kellepaça çorbası 😁
berna_demir Mommsf1 Tavuk Pilav yapacağım bugün eşimle çok severiz bol mayonez ve ketçaplı yanında acı biberli 🤤
asiltonunmommysi Mommsf1 görsel ekledim öylece eti kesip kuşbaşı doğrasam oluyor mu bu? Halimea görsel ekledim agacsizkoala kelle paça sevsek güzel olurdu 😂 Dilanzh YgmrEla elimin altında 2 dk halledeyim diye kasap uzak zaten bide ücret falan alıyor ne gerek var 😂 hem benzin yakcam hem kasaba vercem
Nursemommmm Mommsf1 oturtma pilav çorbaya kararr veremedim. Ama daha hiç biri hazır değil 😂 patlıcanlar fırında sadece 😂
Kuzusuannesi agacsizkoala Düdüklü de 4 saatte ne olur bilemedim , duduklunun amacı hızlı olması değil mi ?
agacsizkoala Kuzusuannesi kemikli et sonuçta , bebek de yiyeceği için iyice pişer kemik suyu olur , ben oğluma da kemikli et alır düdüklüde 4 saat pişirir sonra o suları yemeklerine katardım, 6 saat kaynatan da var
Dilanzh Deletedmom_41 kiiz nasl yapiyon sen dolma biberi ic harcina ne koyuyon bende yapcam da bugun belki fikir olur farklilik varsa:)