Nltka Bu testlerin hepsinde ikinci çizgi var ama hepsinde silik . İki pembe Kapaklıyı dün yaptım . Tekli olanı bugün yaptım . Az öncede kan verdim . Adetim henüz geçmedi erken gebelik testleri bunlar sizce var mıdır . Yarın evlilik yıl dönümümüz olsa çok mutlu olcaz 😍
Fenty Nltka 1. Fotoğrafta 2. Çizgi daha belirgin. 2. De pek göremedim, kan vermişsiniz zaten hayırlısı olsun. 🌸
Ysfmt Gulserenn-45 hamilesiniz ve cok yeni .bende de böyle olmuştu.her ihtimale karşı kan sonucunu bekleyin
Yldrm3105 Nltka Bundan daha silik testle öğrendim. Gözümle görüyordum çizgiyi , birine göstermek için fotoğraf çekiyordum ama fotoğrafta gözükmüyordu o derece 😂 5 günlükmüş zaten kan degerimde öyle çıkmıştı Hayırlısı olsun inşallah var gözüküyor ♥️🤭😊
Nltka Yldrm3105 ay aynısııı ilk testleri yaptım foto çektim yanş hiç bir şey görünmüyor dediler . Bugün farklı marka test aldım yine çizgiyi gördüm koşa koşa gittim kan vermeye inşallah vardır 😍😍
SinyorinA Nltka var bence hamilesiniz cunku ablamda adeti gecmeden yapti boyle cikti dun kan verdi sonuc pozitif hayirli olsun simdiden 😍
Nltka Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim gözlerim bana oyun mu oynuyor diye düşünüyordum inşallah vardır ❤️😍