Mrv_cnl Kereminannesiii çok normal aslında. Onlar da böyle hastalanarak bağışıklık kazancaklar. Her hastalık bir sonrakini kolaylaştırıyor ayla düşünüp sakin kalmaya çalışın. Benim kızım 3,5 yaşında şurupları sevmiyor fitille de müdahale ediyorum. Doktorunuza danışın isterseniz daha çabuk etki ediyo
Kereminannesiii Mrv_cnl tabiki bağışıklık kazanıyorlar ama anneler dayanamıyor 😔bugün inşallah götüreceğim. Oğlum da sadece şurup içiyor bende calpol verdim sadece ateşe müdahale. Rabbim evlatlarımıza sağlık şifa versin
Denizmeryem Aybuk06 bizim doktorumuz gribal enfeksiyon var dedi salgın olarak bide bunun yanı sıra kusma ishale yakalanan çocuklar var bu aralsr çok ona da beta vurisi salgını var diyor doktorlar
Melekce Benim bebeğim de 9 aylık dünden beri ateşi var serumda taktılar ignde ettiler acilde ama yine ateşi var dün gece ettirmiştm bugünde serum taktilar 😥
Belinays Şuan aynı durumdayiz ateş 38.6 calpolle düşünemedim ağlıyor hep uykuda var iyice huysuz 10 aylık salgına bağlı değildir muhtemelen çünkü dış cikariyor onla bagdastiriyorum 2 saat içinde iki sefer calpol verdim malesef
Ahmet_22 Kereminannesiii şu sıralar salgın var çocuklarda el ayak hastalığı diyo doktorlar antibiyotik falan veriyorlar
Kereminannesiii Ahmet_22 Ateş,halsizlik ve iştahsızlık var sadece bugün biraz daha iyi şükür. Salgın varmış