begonvilkokusu Kızlar kaşlarım çok seyrek sürekli kaş kalemiyle boyuyorum artık bıktım microblading yaptırmak istiyorum ama aşırı korkuyorum kötü olursa yakışmazsa doğal durmazsa falan diye yaptıran varmı
Birkedilianne begonvilkokusu 3 ay önce yaptırdım yağlı cildin varsa tutmuyor aklında olsun ve benim canım çok acımıştı
Mlsldy begonvilkokusu kaşlarım çok açık renk ve microblading yaptırdım çok memnunum 1 buçuk yıl oldu hala akma renk solması vs olmadı iyi ki yaptırmışım🌸 önceden her gün kalkar kalkmaz ilk işim kaşlarımı boyamak olurdu çok büyük rahatlık yaptırmak.
Mrv_cnl begonvilkokusu bildiğiniz tavsiye verilen bi yerde hiç durmadan yaptırın çok büyük rahatlık👍🏻
Blueandpurple72 2 yıl önce yaptırdım çok büyük rahatlık sürekli boyayan için. Tazeletmem gerek ama başka sehirdeyim. İlk başta Recep İvedik gibi oluyo sonrasında dogallasiyo ilk 20 günden bahsediyorum
Birkedilianne begonvilkokusu ilk başta çok kalın geliyor göze sonrası çok rahat doğal duruyor 2 yıl kadar kalıyormuş cilt yapısına göre benim yağlı cildim ilk yaptığımda tutmadı ikincisinde tuttu işlemden sonra fucidin krem kullanın enfeksiyon olmasın
Mlsldy begonvilkokusu gayet doğal durdu kıl tekniği ile yapılmıştı zaten rengi de kendi kaşlarımla tam tuttu. Şeklini altın orana göre çizip belirleyip boşlukları öyle dolduruyorlar.
dygusalmom97 begonvilkokusu arkadaşım yaptırdı recep ivedik gibi oldu zamanla silindikçe daha iyi oldu ben yaptırmam
Deletedmom_54 begonvilkokusu İstanbul’da oturuyorsanız size çok güzel bi yer önermek isterim. İnstagramdan da bakabilirsiniz