Arija Sevgili anneler merhaba.beş aylık kızımın kakasında siyah noktalar var çok korkuyorum neyden olabilir acaba.farklı birşey yiyip içmedim kızım da anne sütü ile besleniyor günde sadece iki defa aptamil veriyorum. Neden olduğunu bilen var mı
Betul00 Bizim de oyle olmustu ama ben kan damlasi veriyordum saglim ocagindakiler o yapar demisti. Sonradan gecti.. kan damlasi kullaniyor musunuz veya ek gidaya baslasiniz mi Arija
counselor Arija benim bebeğim de 6 aylık bir haftadır uğraşıyorum bu durumla. Bugün doktora gittik. Doktor kakasını görmek istedi. Tahlil yapılacaktı. Tabi ki bizimki kakasını bütün gün tuttu yapmadı 🤦🏼♀️ Pazartesine kaldı. Ek gıdaya geçtik biz de. Ama bu durum ek gıdaya geçmeden de oluyordu. 😔
Lilan Arija bn siyah nokta veya kan varsa kakada kesinlikle doktora gidilmesi gerektiğini biliyorum 🤷♀️
Arija Betul00 kan damlası kullanmıyoruz. Ama ek gıdaya başladık yavaştan . Telaşlanmam gerekiyormu bilmiyorum birkaç defa oldu bugün.
Madamminia Arija lifli besinler yapıyor.Muz yapıyor yazmış internette herkes.Ama ben oğlum 2 aylıkken çok hurma tüketmiştim o zaman aynı şey başımıza geldi birkaç gün sürdü azalıp bitti.Hurma da lifli sonradan aklıma gelmişti.
Arija Madamminia herhangi tehlikeli birşeyin habercisi değilse sorun değil.aşırı lifli besinler tüketiyorum belki de ondandir dediğiniz gibi.
Arija Buketasell yabanmersini vermiştim bir ara o zaman ilk kez karşılaşmıştım bu siyah nokta gibi şeylerle.bugün balkabağı verdim iki üç defa dışkısında bu siyah noktalardan vardı.sık olunca endişelendim açıkçası.
Arija counselor counselor bazıları fazla lifli besinler tüketmekten kaynaklandığını söylüyor ama bilemeyiz tabi.umarım endişe edilecek bir şey yoktur canım.doktor neticesini buraya da yazarsan sevinirim.
Arija zeynep_zulalin_annesi54 evet bir k aç gün önce şeftali tattırdım.doktor az az verebilirsin demişti.ondan mı ki??
counselor Arija bilmiyorum ki daha önce yediklerimden farklı bir şey yemiyorum ki 😔 sonucu yazarım cnm
counselor Arija cnm sizde durumlar nasıl? kan ilacı olarak sidefer kullanıyorduk. On gün önce sideferib cildinde kızarıklık yaptığını fark ettim. Kullanmayı bırakmıştım. Gözle görülür hiçbir yan etki yapmamasına ragmen bünyesi bir şekilde tepki göstermiş 😔 ilacın vücuttan temizlenmesini bekleyecez.
Arija counselor canım bizde tekrarlanmadı daha.tekrarlarsa doktora gideceğim.biz hiçbir ilaç kullanmıyoruz D vitamini dışında ama nedenini anlamadım.tehlikeli bir durumun sinyali mi?? Yoksa normal mi?? Bu arada çok geçmiş olsun canım..