Evim ya ben o kadar yer gezdim, ilçe gördüm hayatımda Sivas Kangal ve Malatya Hekimhan ilçe merkezleri kadar kötü bir yer görmedim “YERLEŞİM” açısından. İnsanını yerini yurdunu bilemem tabii, ben Malatya merkezdeyim. Gezmeye gitmiştik bir cami vardı oraya onu görmeye bir de oralarda bir kanyon var onu görmeye gittik ama ilçe merkezinden bir şey beklemeyin bir sokak var üç beş eski dükkan, iki tane market gördüm, ziraat bankası vardı. O sokaktan sonra her yer tek katlı köy evleri, merkez sokakta kazlar geziyordu öyle diyeyim. Site tabi ki yok orda çok dağınık bir yerleşim, ayrıca Ben orda apartman görmedim varsa da iki katlı üç katlı bireysel yaptıranlar vardı. Ama köyleri çok güzel, ceviz ağaçlarından mütevellit sanırım Eylül ayında gitmiştim köyleri çok tatlı gelmişti bana hekimhanın yeşil yeşil ağaçlar, renkli çiçekler falan. Hatta Ziraat bankasında görümcemin arkadaşı çalışıyordu gitti tabi şimdi, orada üç katlı bir apartman yaptırmıştı bir adam bir katını banka lojman niyetine almıştı onlardan kiralık, üç kadın birlikte yaşadılar bir süre apart gibi. Hakkınızda hayırlısı olsun 🌼