Kizan Merhaba hanımlar, bebeğim 3 ay 5 günlük, emerken karnından gurultu gibi lıkırtı gibi ses geliyor ve ağlayarak memeyi bırakıyor 5 -6 saniye sonra yine memeye dönüyor emiyor yine aynı şekilde ses gelip ağlayarak bırakıyor. Kilo alımı gayet iyi, sütümü sağdım 110 cc kadar çıkıyor. Sebebi ne olabilir? Sizlerinde başına böyle bi şey geldi mi ? Hızlı emmek mi gaz mı üşütmemi çözemedim?????
deletedmom2200 Kizan benimkinde öyle canım. Sütüm hızlı geldiği için bebişte hızlı içiyor o da gurul gurul gazla mideye iniyor maalesef. Emzirirken pres yapın göğsünüze sütün akışı yavaşlasın bide öyle deneyin bakalım
GulMira Gaz sebebi bizde de aynı durum var ,emerken 5 dk ara ile gazını çıkartıp devam edin emzirmeye ☺️🌸
GulMira Kizan emzirirken ara verin gazını çıkartın sonra devam edin ,herhün banyo sonrası masaj iyi geliyor ,gaz için masaj var netten izleyip yapın bizim ki çok rahatlıyor öyle ☺️İnş sizin bebeğinizin de gazı rahat çıkar mutlu olur 🌸
tubaacr Kizan gaza hicbir ilac hicbir doktor malesef care olmuyor onu aktif bebek olana dek cekmeye mecburuz gaz deyip gecmeyelim onun da bebege katkisi var ikinmayi öğreniyor gaz sayesinde 😁
Arzuuuu Gazdan maalesef bizimde öyle ben ara verip gaz çıkartıp tekrar emziriyorum zaten daha sakin emiyor gaz çıkarttıktan sonra
Cilek_bb Kizan Ön sütün içinde laktik asit var ondan eğer çok kıvranıyorsa ön sütü biraz sağıp emzirebilirsin
tubaacr Kizan benim bebekten de geliyor süt hizli akarsa yutkundugunda mideden ses geliyor hatta bir an kendini geri cekiyor memeye baski yaparak süt inişini kesebilirsiniz birde burun tıkanıklığının da etkisi oluyor kontrol edin
Hicrankanik12_glttt Benim oğlum 4 ayına yeni girdi karnindan çok ses geliyor bizde üşüttugunu düşünüyoruz sizce neden öyle oluyor ? İlk defa oluyor böyle