Oznur_0708 yeniannea 3:30 dan beri bi bok varmış gibi uyuyamıyorum dön dur bu saati buldum senin bebe neden erken uyanıyor
Familyboy yeniannea benim bebe uyuyor hâlâ ama dert neyse ben gece uyuyamadım bugün bir anne kendini nasıl uykusuz bırakır adlı çalışma oldu tam benim durum
Oznur_0708 yeniannea yaşadığınız yerle alakası oluyor zmaanında bende çektim bu problemleri erken aydınlanıyor bingöldeyiz 4:30 da aydınlanmış oluyordu günnç ışığı gördükçe çocuk biyolojik saati bozulmuştu
birkizbirerkekannesii yeniannea kızım uyanana kdar sallıyorum ben onuda uyandırmasın diye.sallamayı kesince uyanıyo o yüzden ben hiç uyyamıyorum 😩
yeniannea Oznur_0708 yok ya karanlık olsun geç erken yatsın farketmez bizimki dakik erkenden kalkar.🥴
minikmelegimmmm Her gun 6 en geç 7de uyanır 7de uyandıgı nadirdir gece de mılyon kez emmeye kalkar post actım ben de aglıyorum her gece ben ne zaman üç. dört saat delıksız uyuyacağım dıye
Oznur_0708 yeniannea işte biraz üstüne düşmek gerek hemende değişmez siz bilirsiniz öyle diyorsanız 😂🤷🏻♀️
Minikmucizem_10 yeniannea 🤣🤣🤣guzel fikir.Su an uykusuzluktan sersem gibiyim.Inanin yuruyrcek hal kalmadi🥺
Perilice20 yeniannea ahahah zaten öyle olmaz mı. Küçükken bebekler analarını uyutmaz büyüyünce de analar kalk uyuya uyuya totonda pire büyüttün derler 😂 çok uykum var bu arada 🙄
nelmali yeniannea her sabah 7de ayaktayız gece beslenmesini bırakmaya çalışıyorum bari gece uyuyabileyim diye zombi gibi oldum her 2 saatte bir emmeye kalkıyordu açlıktan olsa tamamım ama alışkanlık bakalım azalttık insallah bırakır inatçı keçi