Avakado1 sebnem direk kursuna gidin, hocamız bize buraya bilerek gelenler genelde sınavlardan kalıyor biliyorum havasına bürünüyor demişti. Ama iyi araştırın direksiyon dersi hocası ne kadar iyiyse sizde o kadar güzel öğreniyorsunuz. Ben tek seferde kazandım
sebnem Avakado1 işte bende emin olamadım direk hiç bir bilgim yok hocanın öğretmesi sanırım en iyisi olucak
TugbAlperen sebnem araba sürme olayını hiç başkasından dinlemeden gidin hoca iyi öğretiyor zaten mecbur kursa yaziliyosunuz mecburi
Senanurkmrc sebnem ben kursa sadece kayıt oldum. Uygulama indirip sınava öyle çalıştım ve büyük geniş araçta öğrendim normalde sınav 25 dk sürüyordu ortalama ben hızlı ve düzgün kullandığım için çoğu şeyi yaptırmadılar sohbet ederek arabayı aldığım yere bıraktım sadece park ettirdi düzgündü oda 15 dk anca sürdü. Sınavdan 95di sanırım yazılı sınavdan tam not aldım kolay yani 18 yaşında aldım ben
sebnem Annem2021 ya benim eşimde 2 sene önce aldı ama arabamız yoktu hiç pratik yapamadı. Şimdi yeni aldık araba 2 ay olcak anca anca pratik yapıyor aslında kendi arabamızda mı denesem direk mi gitsem kalmak istemiyorum bide 😅
Merve3323 sebnem bende evlenmeden eşim öğretti babam öğretti sonra ayrıntısını kursta öğrendim şimdi şehirler arası gidiyorum geliyorum büyük rahatlık öğrenirsiniz💪🏻
sebnem Merve3323 ya maşallah süper bende çok istiyorum öğrenmeyi yolculuk yapmayı rahat rahat inşallah başarırım
Balkupum2505 sebnem 3 yıl önce aldım asla kendime güvenim yoktu 😀 yapamam derdim hep ama araba kullanmayada çok hevesliydim yazılı sınav çok kolaydı tek seferde gectim direksiyondan kesin kalirim demistim ondada tek seferde gectim asla kendini kasıp heyecan yapmicaksin bir tek park etmekte zorlanmistim hocamın tek goz işaretiyle onuda yapmistim sınav anında 😊 dedigim gibi heves tavan heycan sıfır olmalı
sebnem Balkupum2505 aynı ben 😅 onu kontrol etmem gerekiyor işte hele sınav günü arkada iki komisyon önce hoca çok heyecan yaparım diye düşünüyorum
Mizmizmyrtle sebnem eğer böyle bir niyetin varsa gidip direk kurstan almalısın sıfır bilgiyle seni daha güzel yönlendirirler. Ben 2 sene önce aldım ehliyetimi direksiyon koltuğuna oturmuşluğum yoktu hocamın öğrettiği şekilde öğrenmiştim sınavı tekte geçtim şuanda da kullanıyorum hocam bana iyi ki daha ilk buraya geldin önceden araba kullanıp sonra kursa gelenin yanlış bilgilerini kıramıyoruz çok zorlanıyoruz ve daha zor öğreniyor demişti
Denizpakir sebnem bende direk kursa gitmeden kendi kendime öğrendim babamın arabasını aldım 16 yaşımdan beri sürüyorum kaçırdım arabayı ilk suruste bile ne kadar kolay olduğunu anlarsın ama sen öyle kafana alıp kaçma birinden gör önce 18 yaşımda da ehliyetim oldu güzel kolay bisey
sebnem Denizpakir ona zaten cesaret edemem ama bir yanda da diyorum 1 kere sürsem kursa gitmeden denesem en azından yapabilir miyim diye görsem yada direk kursa mı çok kararsız kaldım
Balkupum2505 sebnem bende öyle saniyodum ama emin ol hocalar sanki seni kirk yildir taniyomus gibi muhabbete girip rahatlatiyolar ve hazir olmadan baslatmiyolar ben bi 10 dakika kadar bekletmistim hazir deyilim diye 😀😀 sonrasinda sohbet ede ede sinav alanini dolasmistik 😀
Suflee sebnem 2017 de almistim. Kursa yazildim hoca arada derse cagiriyodu. Ben ikinci seferde gecmistim. Ilk sinav da cok soguktu ellerim uyumustu direksiyonu kavrayamadim. Ikinci de gectim. Bence en iyisi guzel bir kursa yazilip ordan devam etmek
sebnem Balkupum2505 ama direksiyon dersinde şuan direk sen oturuyorsun ve trafiğe cıkarıyorlar daha ilk dersten nasıl güveniyorlar çok tedirginim o yüzden
Denizpakir sebnem deneme bencee kursa git aaraba parçalarının alınacağı kalmamış istemeden zarar vere bilirsin öyle göründüğü gibi kolay değil manuel 5 vites kullan
Balkupum2505 sebnem araç kullanacagin yer belirlidir fazla trafik olmayam bölgelerdir genelde ve sınavında o yolda olur sıfır bilgiyle kullandim bende ilk hocayla.. bu arada nacizane fikrim hocani cok cok iyi seç kursun en iyi hocasi kimse ondan ders al derim bazı hocalar detaylara girmiyo kullaniyonmu kullaniyosun tamam diyolar benim hocam arabanin her bir ayrintisini ogretti bana 3 gün falanda ozel ders aldim 1 günde o kendinden ögretmisti