Sebusebu 3lt günlük süt alıp tencereye süzüyorum ,içine süt taşı atıyorum taşırmamamk için güzelce kaynatıyorum ,1parmak kadar aşağı iniyor süt içinde ne yazık ki olan su buharlaşıcak lazım. Benim gıda termometre var 45dereceye kadar ılıyınca küçük mama kavanozlarına tatlı kaşığıyla yoğurt ekliyorum üzerine sütü ekleyip güzelce karıştırıyorum. Havalar sıcak ince bir örtüye alıyorum üstlerine peçete ve süzgeç koyuyorum kapakları kapatırsanız buhardan sulanıyor. Örtünün üstünden de bir poşet geçiriyorum ki kendi ısısını korusun.3-4saat sonra açıp dolaba alıyorum tabi ağzı yine açık bir gece bekliyor. Her gün mayalamıyorum sonuçta nekadar uzun süre durursa okadar prebiyotik pakteri oluşur ☺️ Şimdiden ellerine sağlık.