cankuzularim cankuzularim 75 ile kocama girdim Toprakmelissa kiz insan bi uyarır Kocana nqsil girdin diye🤣🤣🤣😵😵😵😅😅😅 doğuma girdim olacakti ora Ben simdi hamileyim 5 kilo daha aldim😅
Asguney Toprakmelissa bırakma bence olabildiğince yemeye çalış Toprakmelissa emzirmekle olsa ben tığ gibi olurdum 🤣
Busrabsr Toprakmelissa bizim de 6 bitti ama alerjimiz hala devam ediyor sizin alerjisi olddugunda karni tas gibi kaliyormu sisiyormu acaba
Nurellllaaa Toprakmelissa tövbe tövbe ben niye böyleyim ya 10 aylık emzirdikçe kilo alıyorum 69 la doğuran ben 73 oldum insan doğurdugu kilonun üstüne alırmı hayatımda görmediğim rakamlardayım bende ağlıyorum 🥲
balgokcem Toprakmelissa Evet alerji ilacı galiba ben bekarkende kullandım asla alamadığım kiloyu o surupla almıştım onun adı prakten idi. Buda onun bı farklısı ama aldırıyor
Sarellebebek Toprakmelissa bi diyetisyene gidin ve bence sütü de kesin bebeğiniz zaten 8 aylık olmuş ek gıda ve mamayla devam edebilir
Toprakmelissa Sarellebebek vicdan yapıyorum öyle iştahlı iç çekerek emiyoki nasıl bırakıcam bilmiyorum 😔
Toprakmelissa Zeynep-mina12 herseye baktırdım metabolizma da normal doktor bile bu kadar sağlıklı görmedim ben diyip mama verdi