Asel2022 Ar mamalar reflü mamasıdır. Katı mamadır yemek borusundan geri kaçmayı önler. Katı olduğu için 1 numara büyük biberon başlığı kullanılır. Çünkü başlık deliği küçük gelir mama randımanlı akmaz bebek yorulur doymadan mamayı bırakır doymadığı içinde huzursuz olur uykuya geçemez. Bunu doktorlar söylemez. Detayları anneler bulmak zorunda kalır. En iyisi aptamil Ar dir. Doktorlar genelde anlaşmalı olduğu mama markasını yazar hastalarına. Bunun harici AR mamalar pahalıdır. Bir başka çözüm daha vardır. Her zaman kullandığınız mamanın içine bebelac thickiner alırsınız. İçinde minik bir ölçeği vardır. O ölçüye uyum sağlayarak kutunun üzerinde yazdığı şekilde, kendi mamanızın içine bunu katarsınız ve mama katılaşır. Ar mama ile aynı görevi görür. Reflülü bebekler ek gıdaya 5.ayda başlatılır. 6.ay gibi reflü tamamen biter. Artık normal namayıda kusmaz. Bunların hepsini reflü bebek annesi olarak biliyorum. Çok araştırarak çözümleri kendim bulmak zorunda kaldım çoğu zaman. Doktorlarında bravo nasıl akıl ettin diye övgülerini aldım. Keşke siz söyleseydiniz hani doktor sizsinizya demezlermi adama🤷♀️