Elifsare21 Nesrinhanimm Bende takip ediyorum o postu yazdıktan 3 gün sonra girdi canım hatta bakmayı bıraktım sonra
Deletedmom27337 Elifsare21 her gün en az 3 kez bakıyorum ama hiç aktif tazısı görmedim ve girse mutlaka o saatten sonrasını yazar distem. Malesef o posttan sonra bir daha girmedi nisammom
Aysecankdr Deletedmom27337 çok üzüldüm ya hala haber yokmu inşallah ciddi değildir veya vazgeçmiştir valla kahroldum
ArdicEge salcali_yumurtaaa cok uzun süredir ara ara chloe ting challangelarını yapiyorum. Her yaptıgımda güzel sonuclar alıyorum. Zayıflamak değilde daha cok vucut sekillendirme. Leslie kilo vermenize daha cok yardımcı olur. Bilmiyorum chloe tingin zayıflatan programı var mı ama ben hep kas gelistirme programlarını yaptım ciddi sonuclar aldım her seferinde. Ama cidden asırı asırı zor. İlk 4 günü atlatırsanız devamo gelir🥲
Seda__00 Bu postun sahibi gerçekten intihar mı etti ? O posttan sonra gerçektende girmedi. Her aklıma gelinice bir umut bakıyorum ama maalesef hep aynı tarih. İnşallah yapmamştr sadece uygulamayı silmştr diye umuyorum 🙏