Aliasaf44 Erkek çocuklarının süpürge merağı nedir yaa benim sıpa bırakmıyor elektrik süpürgesini bende kablosuz dik süpürge almak istiyorum kendime neler önerirsiniz kızlar
Ucansupurge kirmizibasliklikiz_ tüm evi süpürüyor musunuz yoksa yere birşey döküldü onu supureyim tarzında mi
Aliasaf44 Asyaveannesi04 dyson için bozulunca çok masraf açar dediler ve motoru felan yanarsa Bi dyson kadar daha ödersin dediler
kirmizibasliklikiz_ Ucansupurge tum evi supuruyorum 10 gunde birde büyük supurgeyi aciyorum bazen 2 haftada bir. Ama genelde dikey supurge ile supuruyorum elim ayagim oldu
Ucansupurge kirmizibasliklikiz_ Çok teşekkür ederim bende Philips almayı planlıyordum aklımda ki tek şey buydu ❤️
Aliasaf44 kirmizibasliklikiz_ ne güzel canım peki çekim kuvveti nasıl benim süpürgem fakir çeyizden kalma halıyı bile kaldıramıyor yerde bir kırıntı oldu mu bazen alır bazen almaz
kirmizibasliklikiz_ Aliasaf44 3 kademesi var canim ben en dusukte kullaniyorum ona ragmen acayip toz topluyor evden o kadar kir toz nasil cikiyor anlamiyorum
Elif34nur Aliasaf44 eger uygun fiyatlı bakıyosan fantom baya öneriyolar cok iyi diye 400tl fiyati var
Aliasaf44 kirmizibasliklikiz_ canım peki halıları en düşük ayar da mı alıyorsun benim süpürgem fakir ben memnun değilim en yüksek ayarda bile temiz yapmıyor
Aliasaf44 Gamze0707 bugün ne alırsak kar yarına bırakırsak daha da pahalanıyot ucuz ne kaldı ki bugün 3 lt çiğ süt aldım 48 TL şaka gibi millet kafayı yedi
Gamze0707 Aliasaf44 ne diyorsun ya yok ama artik yeter ya biz nasil beslicez cozuklarimizi allahtan burda kilosu 10 lira ama yakindir burdada yükselir