Fdnkvk47 eğer ki kafası sağa eğikse tam anlayamadım çünkü her tarafı sağdan yapman lazım. bize ilk başta tam tersini söylemişti bi doktor ama çok yanlış dikkat etmen lazım buna. amacımız kalın kası ya da kitleyi esneterek inceltmek ve ortadan kaldırmak öyle düşün. Mutlaka kasın kalın olduğu tarafa masaj yap her gün. ben bebek yağıyla yapıyodum. egzersiz masaj banyo beslenme bu sıraya koymaya çalış kendini. bebeğinin daha rahat etmesi açısından. sağ kulak omuza değecek falan bunları bir bebeğe yapmak çok çok zor biz hiç yapmadık. mesele ben oyuncaklarını sağ tarafına koydum o onlara bakarken boyun kısmı açık olduğu için hep elimle masaj yaptım o anlarda. normal bir şeyi eziyormuş gibi. beslenmeyi de bebeğinin sağ tarafından yapacaksın. taşırken de (tabiki evde odaları turlamaktan bahsediyorum ya da bi yerde sabit duracaksan) bebeğin kafası senin sağ tarafına gelecek, sağ kolunu bebeğinin sağ omzuyla boynu arasında geçireceksin elinle de bez kısmını destekleyeceksin biraz karışık olabilir okurken link bulursam paylaşacağım