MiracAlpinAnnesi Adarenn eşim paxera 20 miligramı kullanıyor kaygı bozukluğu için size de o yüzden mi verilmişti yani faydasını görüyor sayılır Tabii her ay kontrollü bir şekilde doktora gitmesi gerekiyor ama onda eşim yapmıyor ilacı kullanmaya devam ediyor iyi geliyor mu gelmiyor mu Biz de bilmiyoruz
Alpler2020 Tranko buscas daha cok uyku için verilir ve uzun süre kullanılmaz (bana doktorum öyle demişti)paxera ise antidepresan önce yarım yarım gün aşırı,sonra hergün yarım sonrada hergün tam devam ediliyor.ikisinide kullandım
Alpler2020 Adarenn Tabi işe yarıyor desiğim gibi tranko buskas bırakcaksın ama paxera ya en az altı ay devam ediliyo.ilacı bırakınca zaman zaman sıkıntılar tine başlıyo ama
Ssmmrr Adarenn takıntı ölüm korkusu evde tek duramama panik atak ve ankisiyete vs biraz ağır durumda o bağırsaklarını etkiledi yani stres skinti sinirde bağırsakları bozuluyor ve acil wcye gidiyor
Ssmmrr Adarenn evet sizin de midenize yansimis stresiniz demekki yani kaygı derken mesela ne gibi bir kaygı. Bende kaynanamdan mi etkilendim bilmiyorum ama bir ara ben çok kotu kaygı durumu yaşıyordum sürekli kötü bişey olacak ya bana ya cocuguma ya dışarı çıkarsam bayilicam vs uzak bir yerlere arabayla gidemiyorum.
Ssmmrr Adarenn ben ise hala direniyorum evde tek kalamiyorim sürekli kaynanamdayim o köye gittim evde aslaaaa tek duramıyorum surekli ya annem ya teyzemdeyim
annediyebiri Adarenn merhaba üzerinden 2 sene geçmiş doktor banada Tranko buskas yazmış ibs için siz nasıl oldunuz bıraktınız mı ilaçları