petitonunannesii Ucansupurge Ya benim bebegimde de ishal var şuan 5 bucuk aylik gunde 2 kere katı kaka yapıyor yaklaşık 5 kere de azar azar sadece mukus yapıyor. Sizinkinin ishal durumu nasıl diyet yaptıktan ne kadar sonra ishali duzeldi
Ucansupurge petitonunannesii günde 6-7ye kadar yapıyordu sürekli sırtından taşıyordu. O kadar sıvıydi. Diyete başladıktan 1ay içinde düzeldi. Sadece kaçak vs olunca ishal oluyordu
Yagmurssss1 Mommy-sibel çok geçmiş olsun herkesin yazdığı kakada mukus ve kan bizde sadece huzursuzluk ağlama uyumama var
Ilaydacimen0325- Yagmurssss1 hiç bir belirti olmadı 6 aya kadar herşeyide yiyordum çok az alerjisi vardı demek ki ek gıdaya geçince kakada kan oldu 3gün kuralı yapmıştım o şekilde öğrendim bugün denedik 8.aydayız geçmiş çok şükür bir belirti olmadı…🌸
Tamamannecim Yagmurssss1 kakada mukus yüzde döküntü karın gürültüsü ishal ve son olarak kan görünce tamam dedik
mihramomms Yagmurssss1 teşekkür ederim allah razı olsun allah hepimize şifa versin maalesef hala alerjimiz devam ediyor dikkat ediyorum ve alerji maması kullanıyorum
Tweetyy Yagmurssss1 huzursuzluk, aglama, muhtemelen karın ağrısı, kolik, kakada mukus ve kan, uyumama
momandad_16 Yagmurssss1 hayır ilk öhce yanaklarında döküntüler huysuzluk sonra mukuslu kaka en son kanlı kaka gördük
Ilaydacimen0325- Yagmurssss1 sizede çok geçmiş olsun merak etmeyin büyüdükçe geçiyor rabbim şifa versin 💜