S_x_w Baakpnr- satmanızı tavsiye etmem..kimbilir kimin eline geçecek kuaför aldıktan sonra..kızınız varmış kestirip onun için saklardım ben olsam yabacıya gideceğinize ilerde isterse kızım kullansın😅🫢 bu arada ablamın dümdüz kalçasından aşağı uzunlukta saçı vardı..yavaş yavaş kısalttı o..ve şu anda omuz hizasından azıcık uzasa “ay saçlarım uzadı yaa kestirmem lazım” diyo kestiriyor 😂 kısa saç rahatlık ve bir kere alışınca insan vazgeçemiyor
1Beybiletto Baakpnr- bana kalsa doğal saciniz var ise aralar ışıltı attirabilirsiniz doğal tonlarda , malum açıcı saçları çok yıpratıyor, he çok değişiklik istiyorsanız ombre yaptırabilirsiniz küllü tonlarda 🙃
Baakpnr- 1Beybiletto ışıltı attirabilirsiniz doğal tonlarda Eevt böyle bir şey istiyorum aslında cok yıpranmaz degıl mi 🥰
1Beybiletto Baakpnr- yıpranmaz fakat açıcı değdiği yeri sertlestirip kuru yapıyor sac kremi kullanırsınız dipten boya yaptırmayın sakın saçınızın üstüne attırın her ay dip boyası derdiniz olmaz🤞
Artizneararlabazarda Baakpnr- ay saclarınız Boyle de sade cok güzel ama kızıl Bakır ısıltı cok hos gıder
Deletedmom_45 Baakpnr- kuzum saclarina baktim cook guzel zaten hep diyodum saclarin harika diye hamilelikte o kadar fuzel uzamisti ki saçım sonra bakımı zor oldu baya omzumdan uste kestim asiri pisman oldum inan kisa sac sekil almiyo ama uzun sac bi ör yada dogal bile birak duruyo kisa sac kabariyo pisman olma 😘😍😍🌸🌸
Baakpnr- Deletedmom_45 ayy evet kuzum Ya bir kaç arkadaşta dedi kısa saçın zorluğunu 😂 iyice düşüneyim cok teşekkür ederim 🥰🌼
Deletedmom_45 Baakpnr- valla düşün canim kisa sac sandigin gibi degil sekil felan almiyo asla kabariyo daha cok 🤦🏻♀️🤣🤣 uzun saclarimi ozledimmm 😔😔
Lacasede Baakpnr- kız bu saç kesilir mi sakın yapma benim böyleydi çok pişman oldum benim saçımda kumraldı çok üzgünüm eskisi gibi uzatmaya çalışıyorum büyümüyor