Zeyn0206 Kızlar bebeğim 4 ay 5 günlün dönmüyor herkes dönmeli neden dönmüyor diyip duruyor ama dönmüyor işte sizin bebekler ne zaman döndü
littlebabyy Zeyn0206 valla çok şey bekliyoruz bebeklerden yaa. Benim bebeğim de daha bir kaç gün oldu donmeye baslayali 7 ay 5 günlük erkek bebek, ve sürekli egzersiz yaptırdığım halde
Zeyn0206 Demetslt çok teşekkür ederim kilosu da çok yok ama ondan da olur diyorlar 6500 tembel olduğu için diyorlar bir de
Yasem12 Zeyn0206 benim bebeğim 4 ay 18 günlük 6500 bebeğinizin kilosu gayet iyi benim benegim de henüz dönmüyor
Demetslt Zeyn0206 amaaan diyenlere ne bakiyon 11 aylikoldu kızım daha 1 haftadır emekliyor. Emeklemiyormu diye acır gibi bakıyorlardı bana da elalemi memnun etmek zor
Oznur_0708 Zeyn0206 boşver ya hiç takılma sen bol bol yüzüstü koy benim tek pişmanlığım bu sevmiyor diye koymazdım öyle
Gizemlim Zeyn0206 benimkide 4 ay 4 gunluk donmuyor sadece yarim dönüyor yani o da canı isterse kendini hafif yan donduruyor. Bende kafama cok takiyorum ama her bebek farkli sanirim
Nilunas Zeyn0206 9.ayında döndü kızım bi sıkıntısı yoktu doktor canı istemiyor dedi hatta 😃 iiyki de geç dönmüş bu zamana kadar rahat rahat uyudu rahat rahat altını değiştim 😂erken başlamışsınız dönmüyor demeye canınızı sıkmayın bunun için 🤗
Kuzucukumsu Nilunas merhaba benim oğlan da 9,5 ayında döndü. Sizinki yürüyor mu şimdi. Tembel benimki 10,5 aylık emeklemiyor hala
rabis0669 Beş ayından sonra bir tur dönüyor devamı yok ama öle kalıyor şuan altı buçuk aylığız halen aynı canı isteyince bir tur dönüyor 😅
2-cocuklu-hayat Zeyn0206 Arkadaşımın bebeği 5 buçuk aylıktı bana gelmişti bebeğim hala dönmüyor dedi bende acele etme döner mutlaka dedim bebiş biraz topluydu. Aradan 2-3 gün geçti yine bize gelmişlerdi ilk kez bizim evde döndü 🤭 benim oğlum baya erken döndü her bebeğin gelişimi farklı ayrıca 4 ay daha normal bence
Aloneeee Zeyn0206 down sendromlu oğlum dönmez dediler 4 aylıkken döndü. Normal kızım dönmesi lazım 4 aylıkken demişlerdi 6 aylıkken döndü 😂 her bebek farklı lütfen böyle şeylere takılıp kendinizi strese sokmayın. Ha çok gecikirse o zmn paniklersiniz ama daha 4 aylık o
Ars0807 Zeyn0206 bende senin gibi böyle bir post açmıştım.Çokta tedirgin oluyorum dönemiyor diye oğlum 2 haftadır yaklaşık dönmeye başladı yani 10 buçuk aylıkken korkmana gerek yok diğer hareketlerinde bir sıkıntı yoksa eğer
littlebabyy Woman35 yüz üstü bırakıp dönmesi için ilgisini çekecek bir oyuncakla teşvik ediyoruz, instagramda Yonca gorgul var takip edebilirsiniz
Aloneeee Veragillerden 💕 o dünyanın en güzel çocuklarından teyzesi 🌺 öpülmeye bayılıyor öpebilirsiniz 😂
Veragillerden Ben de doğduğundan beri egzersiz yaptırıyordum. Dört aylıkken döndü ama dönmeyebilirdi de elbette.
Veragillerden Aloneeee Off valla olsa da öppseeeeeem melek yaa melek, çooook şanslısınız gerçekten hem bu dünyada size cenneti yaşatıyor hem ahirette de emeklerinizin karşılığı olarak elinizden tutacak, oy maşallah 😍❣️❣️