irva SedaNisa Gümüşçülere bunun için hiç bakmayın %90′ı kalitesizdir.Kehribarcılarda bulunur orjinaldır.İnternet üzerinden böyle şeyleri alma aldırma taraftarı pek değilim orjinallik bakımından.Ama güvendiğiniz bir site veya sayfa varsa emin olduğunuz oradan alabilirsiniz.İstanbulda taksimde bildiğim yer var benim aldığım.
Fkt irva bende yazayım derken sohbet almış başını gitmiş 🥰 31 ocak 2022 07:26 29 mayıs 2018 14:00 İkiside kız Benim burcum akrep
Kbo irva 🙊Rica etsem bizimkinede bi bakarmisiniz. Kizim, 02.11.2020 Akrep, gündüz saat 08:45, benim burcum ise Aslan✨
irva SedaNisa Hazzo pulo pasajı ege hediyelik Adnan abi dersen herkes tanır.Gidince de beni falcı kaya yönlendirdi dersin.😊
irva Fkt 31 ocaklı minnak için söylüyorum.Yeşim taşı olacak yoğunlukta merkeze aqua marine taşı olacak diğerlerinden bir tık daha büyük olsun boyutu.Sağına ve soluna necef taşı.29 mayıs doğumlu kızınız için ise yine aynı şekilde yeşim taşı yoğun merkeze zümrüt taşı sağına ve soluna heliodor taşı birer tane.
Ayazkuzum Beni de bilgilendirirmisiniz 😊 8 ay 8 günlük 4 ekim terazi oğlum 22 50 de doğdu bende oğlak burcuyum 🤗
hiraninannesi1 irva benim içinde söyler misiniz kızım 9 haziran doğumlu 23.14 de doğdu benim burcum yengeç
irva hiraninannesi1 Turkuaz yoğun olacak.Merkeze Alexandrite taşı sağına ve soluna mavi safir birer tane.
irva Kbo Yarı yarıya ay taşı ve turkuaz.Merkeze yeşim taşı sağına ve soluna kaplan gözü.En az 2 ayda bir topraklama yapacaksınız.😊
Divrimmm58 Tam bende arayış içindeydim inanın salyalı bebeğim kehribar kullanın faydası oluyor diyenler oldu ama irva hanım siz yardımcı olurmusunuz hangi taşları kullanmam gerekli? bebeğim erkek 10.12.2021 saat:10:46 doğumlu burcu yay en çok benimle vakit geçiyor benim burcumda koç 😊
irva Divrimmm58 Tabiki yardımcı olurum ne demek.Turkuaz taşı olmalı biraz yoğun.Merkeze taş olarak kristal taşı.Sağına ve soluna birer tane necef taşı.
Azemefnan_2021 irva falcı mısın neye bakıyorsun bana da bak 🤭🤭🤭 eşime diyeyim haftasonu gitsin dış için taş alsın 12 yaşında kızım var doğal tas meraklısı taksimden alıyor kendine bundan sonra ordan alsın ıntegramdan okul başarısı için aldım ise yaradı