Duygududu irva çok teşekkür ederim mesleğiniz ne öğrenebilir miyim ve bu taşların nasıl bı etkisi olucak kızımda
irva Duygududu Başlıca nazar konusu,solunum yetmezliği güçlendirici.Anneden veya babadan gelen stresli anlamsız duyguların çocuğa geçmesini engeller.Mesleğimde şuan ev hanımıyım normalde menajerlik yapıyorum.Ayrıca muhasebeciyim.
ZamaneAnnesii irva bizde istiyoruz kıZımın adı AlYa en çok benimle vakit geçiriyor 04.27.2021 öğleden sonra 14:10 da doğdu Bnm burcum ise terazi
irva ZamaneAnnesii Turkuaz taşı yoğunluk olacak.Merkeze pembe kuvars sağına ve soluna da kaplan gözü canım.
irva SedaNisa Merkeze alexandrite taşı olacak canım.Yoğunluk ay taşı ile turkuaz olacak.Alexandrite taşının sağına ve soluna kaplan gözü.
DevrimciAnne irva ayy bana da lütfen gündüz doğdu burcu koç ve erkek benim yengeç şimdiden teşekkür ederim
SedaNisa irva emeğinize sağlık teşekkürler 🌹 bildiğiniz bir yer var mıdır nereden temin edebiliriz bu taşları çok soru sordum hakkınızı helal edin
catgirlmoms irva canım bizimkini de söyle .Oğlak burcu kızım 4 buçuk aylık . 14.45 te doğdu. Benim burcum da terazi.