Merve3333 Hayırlı akşamlar herkese.5,5 aylık bir bebekten günde sadece bir tane çişli bez alınması normal mi?Bu arada o bir tanede dolu dolu değil.Ter ile mi atıyor acaba çocuk.
Wanderlust Merve3333 aylik kontrollerini cocuk doktoruna goturuyorsaniz ve doktorunuz kilosunda sorun gormuyorsa su konusunu sorabilirsiniz bir tane cok cok az bobreklerine bakilmasi gerekebilir mutlaka doktorunuza durumu belirtin
Damla29 Merve3333 bizde 5 aylığız 4.aydan bu aya 200 gram almıs doktor 6330 görünce mama verebilirsin dedi bebelac gold aldık ama içmedi sevmedi yada biberon kaynaklı bilemiyorum sma almayı planlıyorum günlük çişli bezi de 5 falandır
Wanderlust Merve3333 bilemiyorum bobrekler belki de suzme isini yapamiyordur dokrorunuz cisli bez sayisina birsey demedi mi
Merve3333 Wanderlust Aslında benim çocuğum değil gorumcemin kızı.Bugun duydum.Cok tedirgin oldum.Annesi de çok aşırı terliyor terden çıkarıyor dedi bende birşey diyemedim.Ama söz konusu çocuk olunca banane diyemiyor.
Wanderlust Merve3333 bence doktora gorurmelerini onerin ihmale gelmez bebek bu allah korusun karsi tarafi da kirmadan veya panik yaptirmadan onerin siz ne kadar terlerse terlesin bir tane yapmasi normal degil
oglumubeklerken Merve3333 geçen hafta havalar çok sıcaktı ve oğlumun beslenmeyi reddettiği bir gün olmuştu o gün gerçekten bende geceden sabaha dolu olan bezi hariç sadece 1 tane bez çıkarmıştım asla dolu değildi ve zaten sıvısızlıktan bez tupturuncu olmuştu çok üzülmüştüm ama ne yaparsam yapayım emmedi mama kabul etmedi sağdığım sütü bile doğru düzgün içmedi bi de o gün çok sıcak olduğu için çok terliyordu şimdi hava biraz serinledi beslenmemiz de normale döndü çok şükür ve bez sayımız hemen 5e yükseldi. Yani demem o ki çocuk beslenemiyor olabilir.
Merve3333 Wanderlust Aslında ben kaynanama söyledim.Simdi belki beni yanlış anlar diye.Kaynanam gorumceme söyledi oda terden çıkıyor dedi.Birsey diyemedim ama gerçekten çok seviyorum gorumcemin kızını.Cok aşırı tedirgin oldum.
cikolatahurma Merve3333 bende bugün şunu fark ettim havalar ısındı sıvı kaybı oluyor ve ne kadar çok su içmişsse oğlum o gün dolu dolu bez yapıyor bence suyu ihmal etmeyin malum yaz ve çok sıcak
Merve3333 cikolatahurma Çocuk suyu da çok içiyor ama bez sayısı az acaba büyüdükçe çişli bez sayısı azalıyor mu?
2cocukannesi__ Merve3333 tedirgin olma idrar ve idrar kültürü testi yaptırmayı unutma yeterli besin alamıyor olabilir bol su verdiğin halde 1 bez normal değil ki
cikolatahurma Merve3333 evet bizde de azalma var hem büyüdü hem sıcak diye düşünüyorum suyu ihmal etmemek gerek bebeğim küçükken günde kaç sefer altını değiştiğini bilirim
Merve3333 oglumubeklerken Bu çocuk sabah kupkuru bezle kalkiyormus.Aslinda bende bilmiyordum bugün bana söylediler.Benim 2 aylık oğlum var ben dedim günde 6,7 bez değiştiriyorum.Sasirdilar günde sadece bir bez degistiriyorlarmis