Ahsenmeva21 öncelikle gecmıs olsun. Ablam 10 bende 2 senedir bı hastalıkla uğraşıyoruz. Birçok doktora gittim. Gittiğim doktorlar ilaç verdi evet ancak ilaçlar daha kötü yaptı( zaten doktor genelde ‘ her kişi için her ilaç fayda etmeyebilir, deneme yanılma ile tedavini bulacaksın’ diyor) neyse öncelikle arkadaşın şunlara dikkat edecek; acı, baharatlı, çok sıcak yiyecek ve içecekleri asla tüketmeyecek. Yüzüne asla herhangi bir kimyasal bu parfümlü krem, temizleme toniği, sabun vb. Aklına be gelirse kullanmayacak. Ben keçi sütü sabunu kullanıyorum yüzüme temizlemek için o çok iyi geliyor tavsiye ederim. Neyse tedavi konusunda da bi ara İbrahim saraçoğlunun rozasea kürünü uyguladım baya hafifletti ama tam geçirmedi, arkadaşın onu deneyebilir. Ben şuan ablamla birlikte bir krem kullanıyorum, kremi Bayrampaşa’da bir eczacı kendisi yaptı bi karışım. Çok şükür ablamın da benim de geçti sayılır. Tamamen bitene kadar kullanıcaz. Arkadaşını uyar canım. Bu herhangi bir cilt hastalığı değil. Önce küçük kırmızı benek yada damar gibi görünüyor, sonra bunlar yaraya dönüşüyor. Yaralar kararıyor ve geçmeyen koyu kahve izler bırakıyor. Daha da ilerlerse göze zarar veriyor. Çok iyi bi doktor bulsun kendisine. İstanbul’daysa eczacının adresini bulup veririm istersen.