Asafeymeninannesi Bebekveben Aptamil iyi bir mama. 4 ay boyunca kullandık ☺️ kilo alımıda iyiydi. 4.aya doğru bir mide bulandırmaları, içmemeler, diliyle itmeler başlayınca bebelaca geçmek zorunda kaldık. Şimdilik bir sıkıntımız yok, içiyor Kilo alımı nasıl?
Ozgenur45 Bebekveben canım aptamil kullandım bebeğimin gelişimizde gayet iyiydi ama çok kusuyordu ve içmiyordu zorla içiriyodum şimdi bebelac gold kullanıyorum çokta memnunum canım
Asafeymeninannesi Ozgenur45 Merhabalar 👋 ☺️ Bizde yeni geçtik sayılır bebelac golda. Kilo alımı nasıl?
Ozgenur45 Asafeymeninannesi canım şu an gayet iyi ayda 700 gr kadar alıyor ama anne sürüse veriyorum ben
Bebeminnie Yalin bebelac şekerli ama bebelac gold değil içerği temiz, fiyatı da daha yüksek zaten ben de 6.5 aydır sma kullanıyorm memnundm ama kızm sıkıldı gaşiliba içmiyor. Bugn bebelac gold alıcam doktor önerisiyle
Sedakaraca Bizde bebelac gold kullanıyoruz ama mama tam erimiyor bebeğim severek içiyo ama erimediği için boğazına kaçıcak diye ben huzursuz oluyorum geçen hafta denemek üçin sma aldık küçük bi kutu tadını çok sevmedi kızım ama çok güzel karışıyo anne sütü gibi duruyo biberonunda bebelac gold un gibi yapışıyo biberonun camlarına topak topak oluyo napıcamı bilemedim
Tugbaf Sedakaraca size katılıyorum bebelac konusunda bende sma kullanıyorum çokda memnun bir kere değiştirdim daha da değiştirmem
Beyza30 Bebekveben Aptamil advance kullanıyorum ayda 600 gram aldırıyor 4 Ay 3 Günlük oğlum 3 gün önce kontrölümüz vardı 7 kilo 900 gramdı kilosu aptamil çok iyi kilo aldırıyor bir kere aptamil bulamayınca bebelac gold almıştım oğlum içmemişti aptamilden başka mama sevmiyor küçük bey🤩
ertanmut aptamil bence koff şişiriyo bebekleri bende üç ay kullandım snra baya gaz sorunu yaptı bebelc gold a geçtim çook memnunumm aynı firma ama bebeğimdeki o kof şiş indi yetini normal kilo aldı
Sakura-chan ertanmut benim bebek 4 aylık olcak aptamil içiyor 1.5 aydır 100 gram aldı sadece nasıl koff kilo yapıyor bu ?
Payidar ertanmut Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz? Bende aptamil kullanıyorum kof bir şişkinlik yok. Ayda 1 kilo alıyoruz daha 2 ay 28 günlüğüz yani alması gerektiği kadar. Bebeğinize yaramış ve kilo almış. Kof şişkinlik nasıl iniyor 😌
Farahzeynep ertanmut kof şiş nedir? Onun kilo olmadığını nasıl anlıyorsunuz? Aptamil kullanıyorum ben de aylık 1 kilo alıyor, zaten alması gereken kilo o, doktor gayet sağlıklı dedi, kof şişmiş falan demedi.
Tugraveannesi1907 Tugbaf sma optipro bizde aşırı kabız yaptı dün doktor kontrolünde aptamil prosyneo geçtik 1 günde düzeldi kabızı çok şükür memnun kaldım şuan aptamil le devam bakalım
Bucuruk85 Tugraveannesi1907 benim bebeğimde kabız fitil kullanıyoruz bebelac golda başlamıştık düzelirmiki
Farahzeynep Bebekveben aptamil’den memnunum. Bütün mamalar iyi, önemli olan bebeğinizin neyi kabul ettiği.
Mirac_21032019 Sakura-chan her soylenene inanma cnm her bebegin gelisiminin ayni olmadigi gibi dogdugundan beri aptamil kullaniyoruz bizde kilo durumuda gayet iyi ne zayif ne kof kilolu
Sakura-chan Mirac_21032019 bence mamalar eskisi gibi değil asla kiloya gitmiyor sadece alması gereken faydalı besinleri içeriyor .
KubraurganAlper Bebekveben aptalım içeriğinde ekstra mısır nişastası barndryor kesinlikle bebelac gold ....