EsenSedef EsenSedef Bankacianne34 biz 6 ay 14 günlüğüz daha lor, kefir, labne, yumurta sarısı bunları tatmadık siz nasıl yaptınız? 3 gün kuralına göre gitmediniz mi?
Bankacianne34 EsenSedef O saydıklarınizdan sadece yumurta sarisinda 3 gün kuralı yaptık. Ama biz hep mam+meme gittiğimizden süt ürünlerinde 3 gün kuralı uygulamadık.
EsenSedef Bankacianne34 mesela yumurta ve labneyi aynı anda mı verdiniz? Kıyma 7. ay dedi bizim doktor. Bebeğe göre mi ayarlıyorlar bu ek gıdayı anlamıyorum doktorlar farklı farklı görüşte bulunuyorlar.
Bankacianne34 EsenSedef Evet yumurta ve labneyi aynı anda verdim. Daha doğrusu sabahları bulamaç yapıyorum çok da güzel yiyor. Biz 5 aylıkken sebze tadimlarinyaptik 6. Ayda geçtik tam yemeye. Mesela yoğurt çorbası da var bu ay onu daha yapmadım yapacagim
Bankacianne34 uzlet Doktorumuz bize marka vermedi. Ben önce kiri markasının denedim çok tuzluydu sonra İçim markasına gectik
Gunesim48 uzlet Migros’tan biogurme labne peyniri aldım bebekler için kullanılıyor genelde tavsiye ederim