Bende sizin gibiyim. Ailem hepsi bana hemen hemen 1 saat uzaklıkta, haftada 1,2 kez oraya gidiyorum arabada yalnız oluyoruz eşim iş çıkışı direk geliyor benim oğlum çok afacan maşallah yerinde durmaz mecburen açıyorum yoksa araba koltuğunda onu asla oyalayamam benimde dikkatimi dağıtmasına izin veremem. Evde mecburen açıyorum tamam çocukla ilgilenmek için işimi bıraktım 2 senedir evdeydim fakat ev işleri de yapmadan olmuyo 3 gün ellemeden dağ gibi oluyor. Eğitici çizgi filmler açmaya çalışıyorum genelde. şiddet içeren çizgi film asla. Sevimli dostlar, miniyo, baby TV, twirlywoos, leo kamyon, baykuş hop hop gibi. Hepsinden bikac çizgi film beğeniyorum onlar sürekli dönüyor çocuk sıkıldıkça ayda bir listeyi değiştiriyorum maksat hepsinden bıkmasın 😅 yani yapacak biseyimiz yok maalesef bende o insta da gördüğünüz anneler gibi hep çocuğumla ilgilenmek isterim ama görüyorsunuz başında 10 tane insan var. Biri yemek biri iş yapsa bende sadece çocuğuma zaman ayırım fakat bizim yaşamımız böyle sakın vicdan yapma üzülme eğitici şeyler aç oğlum birçok dans hareketleri oyuncaklarla oyun yapma, bir çok şey TV den öğrendi belki daha fazlasını, Teknoloji çağındayız 2 yaşına kadar göstermesen arkadaşına gidersin onun çocuğu izler senin çocukta bakar, bakar yani ben iş yaparken, yemek yaparken, dinlenmek için açıyorum sonuçta bizde insanız, herşey bitince sonra hemen oyun oynuyoruz. Üzülme teknolojiyi nasıl kullanırsan öyle öğrenir eğitici şeyler aç güzel şeyler öğrenir. 🥰