Theteacher benim oğlum 9 aylık, küçükken uyurken iş yapmak kolaydı uyumadığı zamanlarda da hep dışardaydık yada emme falan geçiyordu. 4 5 aylıktı artık sürekli ilgi bekliyordu evet TV zararlı ama ben şu şekilde kendimce ayarladım.
Kalabalık bi ailede büyüyor eşim tarafı da bizde hep birlikteyiz zaten sık sık görüşüyoruz. Arkadaşlarımızla da hep birlikteyiz ve sürekli dışardayız gerek gezme tozma gerek park. Yalnız da pek gezmiyoruz hep arkadaşlarım ailem yanımda oluyor. Sürekli ilgi üzerinde oluyor konuşuyorlar oyunlar oynuyorlar, evde de yemek vs yapmayacaksam radyo açıp odasında oyuncaklarla oynatırım. Yeni emekleme vs yaptığı için rahat oluyor mutfakta vs oyalıyorum ama geçen mesela ishal durumum vardı peşimden ağlıyordu hastalık vs olduğu zamanlar çok zor durumdaysam halsizsem vs açtım TV izlettim. Uzun yolculuk yaptık telefondan izlettim, babasına babaannesine falan bıraktım benim kadar oyalamayı başaramadılar izlettiler bu sevimli dostlar falan sadece. Ben dengelediğimi düşünüyorum sabahtan akşama kadar baktırılmasına yada sosyal bir hayatı olmayan kişilerin açmasına karşıyım. Benim oğlum izlerken gülüyor alkış yapıyor bi şarkı falan çalarsa seviniyor onlarla da. Dışarda da öyle boş boş gezmiyoruz çimenlere ağaçlara hayvanlara buğdaylara çamura toprağa hep dokunur köyümüz yakın orda özellikle çok güzel vakit geçiriyor. Zaten evde durduğumuz süre az olunca haliyle o kadar bakmasında sakınca görmüyorum önüne oyuncak kitap falan koyuyorum tvde izlerken bakıyorum oyuncaklarla oynuyor öyle arada kafasını kaldırıyor oyuncak daha çok ilgisini çekiyor. Bu aralar bu düğmeli su akan lavabo oyunu geldi hediye o bana baya yardımcı oldu TV açmaya da gerek kalmadığı zamanlar çoğunlukta. Sık sık dışarı çıkmaya çalışın en güzeli o