Nelf28 şu anda ben de sinirlendim, üstelik ilk defa bu platformda sinirlendim. Hanımefendi ben SADECE kendi günlük yaşantımızı anlatmaya çalıştım, bile isteye kızımı ekran karşısına koymadım ama eşim geldiğinde yarım saat bir saat neyse tv açık oluyor bunu yazdım. Asla da bir başarı veya başarısızlıktan bahsetmedim bu birincisi. İkincisi de sanırım çocuğunuz erkek olduğu için kız çocukları hakkında böyle düşünüyorsunuz, ya da benim kızım 10 aylık olunca yürüdü, 14 aylıkken kalorifer peteklerinin üzerinde geziyordu defalarca kafa göz dudağı patladı yazmadığım için mi? Bunları başkalarıyla karşılaştırmadığım için mi? Ne kadar tv izletmedim bu bir başarı demek yanlışsa benim çocuğum çok zor, en zoru benim çocuğum düşüncesi de bi o kadar yanlış. Burda yazmaya kalksam sayfalar sürer uzatmayacağım ama hem buraya fikir almak için yazıp hem de her yazılanın altında olumsuz bir şey arayıp, çocuk büyütürken bir tek siz zorlanıyormuşsunuz gibi bazı şeylerde direterek konuşmanız çok enteresan geldi bana. Ben iyi niyetle size veya okuyan bir başkasına faydası olur belki diye yazmıştım yorumu. Bu kadar.