watermelonlove seni muhatab alan yok zaten kendi kendine durumu dramatize etmeye çalışıp duruyorsun. Ekrana maruz bırakmayacağım diye ac kalmak,cocugun karsisinda sinirlenmek,yorulmak,yetememek ve aglamak hayatı “kendime ve cocuguma” zindan etmekten başka bir şey değildir. Cocuk beni oyle gormek zorunda hic degil benimde molalarim olmak zorunda. Uzmanlar da bunu destekliyor.
Benim bos ve beynini sacma sapan şeylerle dolduracagi seyleri actigimi sen nerden bildin ya da uydurdun cok merak ediyorum asiri saçmalıyorsun. Gidip çocuğa yetişkin içerikli şeyler açmıyorum. Abarti bir manyak düşünceyle birlikte benim çocuğumla geçirdiğim vakit için hayatı zindan etmek dedigimi sanman okadar komikki bak okadar.
watermelonlove Çocuğuyla ilgilenmeyi, birşeylerden fedakarlık yapmayı sırf TV, tlf eline vermezse hayatım zindan olur düşüncesiyle yaşayan birisi daha fazla muhatabım bile olamaz iyi günler.
Bunu da dediğin için ekstra yanlış anlayan o beynini ayakta alkışlıyorum. Diyecek başka kelime bırakmıyorsun. Manyakmis gibi benim çocuğumla vakit geçirmekten zevk almadigimi ve bunu gerceklestirmedigimi düşünüyorsun onu ima ediyorsun.Benim onun için yaptığım fedakarligida ilgimide burda kralı gelsin sorgulayamaz. Haddini bil.