Theteacher yorumları sona kadar okuyamadım, 200 küsur olmuş. Görür müsünüz bilmem ama şunu unutmayın herkesin bebeği ve herkesin zorluğu kendine. Burada kitap oyalıyor, ben oyalıyorum diyen insanların bebeği kitap bebek olabilir veya sakin bebektir. Benimki hareketli mesela, ne oyuncakları var ve asla ama asla oynamıyor adımlamaya başladığından beri. 9 aylık, emeklemek de istemiyor, tek istediği sürekli elinden biri tutsun ve onu yürütsün. Önceden dışarda etrafı izlerdi şimdi dışarda da yürümek istiyor. Tutamıyoruz. Tek başıma olduğumda lavaboya gitmem gerektiği zaman eğer işim uzun sürecekse açıyorum ben de çünkü başka türlü onu hoppalasında 5-6 dk tutmam mümkün değil. Fikir almak güzel şey tabi ama bu konularda bebeğinizi ve şartlarınızı en iyi siz bilirsiniz. Ben de sizin gibi düşünüyorum, hamileyken de 2 yıl asla açmam diyordum ama öyle olmuyormuş. Yalnız olunca çok zor. Kaldı ki bence de bebeğinizin ağlayan bir anne görmesindense tv görmesi daha iyi. Bunlar o kadar öcü değil işin ucu kaçmadıkça, strese sokmayın kendinizi. Ben hep tv karşısında büyümüşüm, şükür gayet iyi yerlerdeyim.