Sedu- Hanımlar merhaba.. Bebeğim sürekli huysuz,geceleri defalarca uyanıyor. Gündüz durmuyor hep kucağımda olmak istiyor. Salya çok oluyor diş olabilir mi? Ne yapmalıyım çok yoruldum ..
Mavis34 Sedu- benimkide 7bucuk aylık disse kabarma beyazlık yok ama son 3 gündür hep mızmız sürekli bağırarak ağlıyor hep kucakta olmak hep emmek istiyor uykularımız 1 aydır berbat 1 saat olmadan uyanıp duruyor
Sedu- Emir_mom Sürekli ağzına birşeyler götürüyor özellikle de sert cisimleri. Diş mi bilemedim :/ Dişten sonra düzeliyor mu uykuları mızmızlıkları peki?
Emir_mom Sedu- aynen herseyi ağzına götürüyordu salyası artmıştı huysuzdu daha huysuz olmuştu🤭 Uyku gerilemesi de vardı. Birkaç gün gectikten sonra düzeldi çok şükür 🌸
Sedu- Aysegulkrsd Valla çok zor en azından yalnız olmadığımı bilmek rahatlattı.😕 Dakikalarca kucakta taşımak çok yoruyor. En azından güzelce uyusalar biz de dinlensek.. İnşallah kısa sürer Bu durum
Tgbkrm-21 Sedu- aynıyız 7.5 aylik olduk 6 ayliktan beri böyleyiz miz miz odadan dışarı çıktığım gibi bağırıyor ağlıyor yemeğini bile kucagimda hazırlıyorum hiç inkek istemiyor yere geliyor bazen lavaboya gidemediğim de eşimin işten gelmesini bekliyorum ama diş olduğunu sanmıyorum ben herhangi bi kabartma görmedim çünkü birde ayrılık kaygısı oluyormus bu aylarda bebeklerde sanırım ondan die biliyorum
Sedu- Tgbkrm-21 aynen öyle, odadan çıksam deli gibi ağlıyor, bazen çıkmak zorunda kalıyorum mecbur ağlıyor biraz, zararı olur mu diye de korkuyorum.
Aysegulkrsd Sedu- normalde yerde döner oynar 1 haftadır bu şekılde ezıyet ezıyet çimdırıyo benı kafasını gögsume vuruyo bagırıyo cok zor uyutuyorum aglıyo hiç bişeyi yokken bugun tam 7 aylık olduk atak haftası yada diş dıye dusunuyorum inş atlatıcaz🙏
Kado87 Sedu- offf benimkide ole 6aylik olduk hicmi azalmaz aglamasi surekli agliyor surekli bide 3 yasinda oglum var oda biyandan okadar daraldimki bazen sinir krizi geciriyodum yurumeye baslaynca duzelir diyorm insallah