1996fatma Kızlar sezeryan oldum bebeğim 18 günlük dikiş yerimde görünürde bisey yok ama ilk günden beri dikiş yerinin başlangıç noktası çok ağrıyor sanki böyle pişik olmuş gibi …Kızlar sizlerde olduğu acaba çatlaklarim mi ağrıyor bilmiyorum
09Mira_ Bende 8 gün oldu ilk sezaryende böyle değildi ama ikinci geçmiyor yatar kalkarken bazen ayakta sızlıyor aynı üç taraflar
Ikizannesi5 09Mira_ evet gerçekten ilk doğumla ikincisi arasında çektiğimiz o acı uçurum oluyor 🥺 ben ölüyorum sanmıştım dogum sonrası çok canım yanmıştı
Poncikkkk 1996fatma evet düğüm yeriymiş orası bir buçuk iki aya tam düzelirsn bnmde öyleydi doktora sormuştum çok yorma kendini daha yenisin normal sağlıkla büyütürsün inşallah
1996fatma Poncikkkk krem falan kullansak etki edermi acaba canım seninki geçti demi kalıcı olmaz.bu acı bu arada pekte dinlenemiyorum o yüzden de arttı galiba
Poncikkkk 1996fatma bir süre dikkat etmen gerekir dinlnmediğinden ağzında artar ben 5 ay oldu doğum yapalı ilk zamanlar zorlandım ama şimdi rahatım çok şükür zamn gerekli ve dinlenmek
09Mira_ 1996fatma çok teşekkür ederim sanada geçmiş olsun canım çok zor inan ayaktayım çok şükür ama bu ağrılar da geçse bel ağrısında cabası benim bazen diyorum korkuyorum dikişlerim mi patladı diye yapışma ya
Seher2410 1996fatma Evet canım artar tabii ben sadece tuvalet yemek ihtiyacımı görüyorum ağrısı acısı felaketti sanki köz var gibiydi içinde inşallah seninde bir an önce geçer 🥺
1balkizannesi 1996fatma Ağrır cnm ağrı kesici kullanıyor musun ? peki bir soracağım narkoz etkisi ile unutkanlk oldu mu?
nidas_mom 1996fatma geçmiş olsun ilk sezeryanım benimde 10 ay oldu ama zaman zaman bende de ağrı oluyor hatta ilk zamanlar ki gibi dikiş çevresinin yanları ödemli gibi oluyor ağrı oluyor. Bahsettiğiniz dikiş bitimi olduğu için o şekilde daha çok ağrır nemli olmamasına dikkat et havalarda sıcak nemli bi şekilde kıyafetlerinde sürünüyorsa kızartıyodur
Ikizannesi5 1996fatma evet kuzum olmustu 🥺 ilk kesi yer her zaman çok açılmış oyle demisti doktorum ilk doğumunda çok da dert etmemiştim toydum daha bilmemezlikde vardi fakat ikincide aynı yerden kesildi yani ben hep farklı bi yerden kesilecek sandım ilk doğumla aynı yerden kestiler arasi az olunca zaten dikis yerim çok acımıştı ( ikiz olunca da karnim fazla büyümüştü ) dogum sonrası o acı zor rabbim yardımcın olsun kuzum en yakin surede geçer inşallah 🤲🏻
09Mira_ Ikizannesi5 ya bilmiyorum ayaktayım şükür hemen kalktım canım ama ağrılar bir başladı en çok rahatsız eden beni bir atlatsam diyorum inşallah çabuk geçer 🙏🏻🌸
Ikizannesi5 09Mira_ insallah kuzum zaten tecrübelisin ne kadar haraket o kadar hızlı iyilestiriyor tabi bu dönemde ağrıları da fena oluyor rabbim bi an önce eski sağlığını getirsin inşallah