Alyaaselim Lahe12 ben istemiyordum büyükler denedi şükür kızım da istemedi kundaklanmadan 7.aya kadar geldik :)
Deletedmom_58 Lahe12 ben kundakladim ve çok pişmanım sizde kundaklamayin lütfen kundak yaparken kızım feryat figan ağlıyordu öğrendik ki kalça çıkığı olmuş 😔sonra düzeldi tabi ama siz yine de yapmayın
tmrskbr Deletedmom_58 ama tam kundak yapmış olabilir misiniz? Bende kundak yaptım hiçbir sıkıntı olmadı sadece kollarına yapıyordum yani yarım kundak
Miran26- Deletedmom_58 bende belki 1 aylık olana kadar 6 7 defa kundaklamışlardır yanımda olanlar kundaklardı bende rahat hareket etsin die açardım şuanda bile sevmiyor kundağı
Eliffymn Lahe12 yarım kundak yaptım ilk zamanlar istemiyordu, kendini çok uyandırdığı için hep denedim sonra alıştı, şuan 7 buçuk aylık hala çok seviyor kundağı, müslinle yarım yapıyorum o kendisi dalınca açıyor kollar havada yatıyor
Deniz05 Eliffymn evt bende hiç sıkmadan sadece uykuya dalsın diye birde emzirirken bazen mğslinle hafif sarıyorum kundak dediğim bu kolları çok hareketli ne emerken rahat duruyo ne uyurken kendini uyandırıyo diye sarıyorum bazen bence lazım yoruluyor kolları rahat ediyor, uykuya dalınca açıyorum kundağı zaten çok sıkmayıp sadece kolları tutuyorum omzunu ve kalçasını hiiç sarmıyorum
Aysegul2812 Eliffymn merhaba benim de oğlum 5 buçuk aylık bende yapıyorum ellerini hareket ettirmektedir uyuyamıyor ve ilerleyen zamanda nasıl olacak diye düşünüyordum dönme falan olmuyor mu rahat ediyor mu böyle bebeginiz
Havvadr İlk doğduğunda küvezdeydi rahata alışmıştı istemedi şuan 3. Ayı kundak yaptığımda uykusu gelmişse sessizce derin bi şekilde uyuyo uykusu olmadığı sürece kundak yapmadım kundaksız uyursa elleri hep uyandırdı ve çok huzursuz oluyo
Bebegimm1 Lahe12 denemedim serbest yatsin dedim kundak beni rahatsiz ediyor ya niyeyse.biri beni ole yatirsin istemem belki de kendimi onun yerine koydugum icin boyle dusunuyorum
Arasmqhir Evet ilk bebeğimi de kundaklamistim şimdi 10 günlük bebegimede kundak yapıyorum bu sayede irkildiklerinde korkmuyorlar
Canhay Arasmqhir katılıyorum sana elleri düştüğünde korkuyordu kızım duşunu aldiriyorduk kundakliyorduk annemle deliksiz uyuyordu 🧿😊
Aysegulkrsd Lahe12 hyr kundaklaöadım zaten kundaklamayın cok zararlı eger kundak yapıcaksanız yarım kundak yapın.. Eskilerin yaptıgı gibi kundaklama ortopedik sorunlara yol acabılıryormus ve ayrıca dumduz boru gıbı sarıyolar coxugu kalcası cıkcak arastırın yapmayın
Derinnlina Aysegulkrsd etrafımdaki insanlar kundak yapmazsan ayakları ters olur yok düz yapamaz ayaklarını filan diyorlar tabi biz ne yapıyoruz dinlemiyoruz🤫😂
Tweetyy Lahe12 ilk 1 2 ay yarim kundak yaptım muslinle cok sıkı olmayacak şekilde oyle rahat uyuyordu