Reyna bombacimulayim ya ütü az da olsa fazla da olsa 5 de çıkıyo evin işini alap şalap yapıyo ütüyü yetiştiriyo atiyorum, saatini uzatsa anlayacam da onu da yapmiyo sinir oldum iyice değiştiricem galiba gene 300 e biri çıkar diye umuyorum
Bhr28 Reyna Evlerimiz aynı gibi 2 hafta önce genel temizliğe yardımcı aldım 1.000 TL ödedim. Sonra haftalık olarak birisi ile anlaştım 300 liraya , sonra bir takım bahaneler buldu gelmedi 😅 dün komşumuza gelen yardımcı ile görüştüm 400 lira dedi haftalık onunla anlaşacağım. Diğerine fiyat az geldi sanırım onu anladım gelmeyince
Reyna Bhr28 baksana iki kati büyük evlere dip bucak 250-300e gidiyorlarmış az mı değil mi anlamadım valla ya fiyatı arttırıcam yada başkasını bulcam bende
Bhr28 Reyna inşallah bulabilirsiniz. Benim için bulmakta bir sorun, uzun süredir düzenli birisini arıyorum ama son dakika hep sorun yaşıyorum 🤷♀️ Yani oturduğumuz site de komşuma hafta da 2 gün 800 e gidiyormuş. Ben 1 gün 400 e alıcam sanırım. Bir de çok dolular , sadece müsait 2 günü varmış 🤦♀️
Aasesa Kimsenin emeğini aşağı görmek istemiyorum ama şöyle bir durum var, aralarında sürekli piyasa oluşturup fiyat artırıyorlar. İşini tam anlamıyla yapan birini bulmak zor, emin olun içinizden gelir fazla verirsiniz. Bana haftada 3 gün geliyor, ben peşinde koşup söylüyorum şunu bunu diye. Ki hiç büyük temizliği de canı isterse yapıyor. Şehir değiştireceğim diye susuyorum yoksa şimdiye kadar…bu arada 350 veriyorum bu üç günde azıcık ütü yapıyor hatta yapmıyor. Mutfağı toparlıyor, toz süpür yer sil tuvaletler o da yalapşalap bu kadar. Şimdi düşününce iyi sabretmişim😁
Prenseslerimm_3 Reyna benim evimde villa 3 katlı biz aktif olarak 2 katı kullanıyoruz ilk katta 3 oda bir mutfak bir banyo tuvalet 2. Katta 3 yatak odası banyo tuvalet ütü odası var bana gelen abla yüzeysel temizlikte koltuklarımı çeker altını siler süpürür kapılarımı siler yani bir camlarımı silmiyor her yeri yapıyor bitince de ütümü de yapıyor sabah 11 de başlar akşam 7,5 da gider 220 tl alıyor sizinki çok geldi bana
Momdady2021 Reyna benim evim 4+1 ben akşamdan yardımcı abla gelmeden tüm dolap içlerimi hallederim tozu tüyü dökülen dökülsün diye. Abla da 2 kısımlı evim bi koridor yatak odaları banyolar diğeri mutfak salon ve oturma odası. Her hafta bi tarafın camını siler dolap yüzlerini üstlerini siler balkonlarımı yıkar. Sil süpür yapar yarım gününü alıyor 150 veriyorum yani o öyle istedi
Momdady2021 Tüm kapı ve avizelerimi de siler bazen koltuklarımı da siler halımda leke felan varsa siler
irva Reyna Ben 350 veriyorum üstelik evim dublex.2 balkon biri büyük.2 banyo 2 büyük mutfak 7 oda bir tane küçük odam var sadece giriş kapı önü de temizliğe dahil.Dip bucak her yeri temizler dolap içlerine varana kadar.Sizin bayan yardımcı biraz sinsirella davranmaya çalışmış.
winnie-the-pooh Reyna tüm camlar toz alma silme süpürme banyolar teraslar mutfak dolap dışı kapılar silindi 300 verdim
sadeturkvatandasi Reyna yardımcımdan çok memnunum her yeri döker siler kapı pencere perde beyaz eşyaları yatakları çeker koltukları makinayla yıkar ki o yarım gününü alıyor zaten. Buzdolabı davlumbaz ocak yağdan eser kalmaz hatta inanmazsınız gardropları bile çeker. Küçücük kadın o gardropları nasıl çekiyor bilmiyorum yapma diyorum ama dinlemiyor allah razı olsun işini çok iyi yapıyor. Yani bu yaptıklarımı bir güne sığdıramaz düzenli geldiği için her geldiğinde birşeyler yapıyor. Ben toplamda yaptığı işleri söyledim. Ütü yapmıyor yaptırmıyorum eşim yapıyor sevdiği için, 350 tl veriyorum istanbul.
Iremvrgn-11 Reyna Bende çağırıyorum 450 veriyorum camları falan da siler kapıları da siler dolap içini falan katlar şirketten bulmuştum bende😊
SeverusSnape Reyna çok istiyor. Bize gelen ablaya 350₺ veriyorum. Hatta geçen günlerde apar topar çağırmıştım mutfağımı su bastığı için. Mutfağı genel temizledi. Dolap içleri, dışları, altları. Camlar silindi, bu esnada perdeleri de yıkadı. Evi komple silip süpürdü. Banyoyu da temizledi. Fayanslar silindi. Evim 2+1. 2 banyo var.
Bbdlklc SeverusSnape acaba özelden bilgilerini paylaşabilir misiniz bende çağırmak istiyorum, istanbuldaysa tabi
Nzlylmz Ben 2 haftada 1 alıyorum. Dolap ici disi,utu,perdeler,sil,supur,toz al,mutfak banyo ovmak olsun hatta dolap arkalari ve ustleri dahil yapiyor.Tabi hepsini bir haftada yapmiyor ama kendisinin bir duzeni var.Ben de 300 tl veriyorum. Reyna
sheesyelllow Reyna ayda bir aynı kadın ofise 200 eve 350 TL geliyor dip köşe bucak daliyor parlatip gidiyor elleri dert görmesin 🙏
Toprakbey Reyna mutfak dolaplarım 8 kapak 4 cekmece büyük değiller. 5 cam balkon kapısı da dahil sadece bu iki is icin 250 tl istendi. 300 liraya iyi is yapıyormuş.