ikiprensesannesiiiii Merhaba Diyarbakır’a tayinciyiz bu sene klimasız evde durulmuyo diyo herkes. Kullandığınız ve tavsiye edebileceğiniz biz klima var mı acaba?
Bendenizsirine ikiprensesannesiiiii eşim ısrar etsede eve klima aldırmayan benimdir sanirim.. Toshiba en iyisi ama samsunun yeni vikardigi var çok gözlü petekleri var insana çarpmadan havayı dışarı veriyor kardeşimde var ordan biliyorum begendimde suan fiyati ne kadar bilemem ama geçen sene 9 bine falan almislardi
ikiprensesannesiiiii Bendenizsirine hepsi o kadar artmış ki. Ben de araştırıcam da tavsiyelere bakayım bi dedim
Sena6671 ikiprensesannesiiiii elimizde klima var bizde satmayı düşünüyoruz bizde doğudan tayin olduk ve sayılı kullanıldı yepyeni yaz kış modu var
Elifea ikiprensesannesiiiii Biz Olefini kullanıyoruz. Sessiz ve enerji tüketimi epey uygun. geçen yaz 250 liraya gece gündüz açık kullandık. 8 motoru olduğu için 8 saatte yaktığı elektriği Arçelik Beko klimalar bir saatte yakiyirmus. hatta bu sene yatak odasına da aldık. Pahalı bir klima ama bir senede kendini amorti ediyor.