Prenslerinannesiii https://www.hizliresim.com/510feqz Kızlar bu tuniği aldım ama bol geldi gibi geldi sizce bol mu gelmiş kolları vs nasıl böyle tunıklerın modelden dolayı büyük bedenden başladığını söyledi görevli gerçekten böyle mı oluyor bilen arkadaşlarım cevaplayabilir mi ?
ofkelisirin Prenslerinannesiii tam üzerinize göre normalde çok dar mı giyiyorsunuz bana göre dar bile bu
Prenslerinannesiii ofkelisirin yok canım normalde de böyle ama bu benim bedenimden büyük oyuzden büyük olduğu çok mu belli diye sordum üstüme de etikette ki gibi bol mu diye merak ettim.
Deletedmom_112 Prenslerinannesiii bunda daha değil gayet güzel beden olarak ama sanki duruşundan dolayı bir potluk olmuş biraz daha dik durursan daha güzel gözükecektir.
Prenslerinannesiii Deletedmom_112 evet canım duruşum genelde kambur gibi çıkıyor ama dik durunca bu düzeliyor muhtemelen duruşumdan kaynaklı.
SeninAnnenBirMelektiYavrm Prenslerinannesiii ben kapalı değilim açığım öncelikle ama kapalı olmanın sebebi zaten bol giyinip vücut hatlarını belli etmemek değil mi amaç
Prenslerinannesiii SeninAnnenBirMelektiYavrm evet öyle canım ama bu benim bedenimden büyük bir tunik beden olarak ama duruş olarak da büyük duruyor mu bunu merak etmiştim.
Prenslerinannesiii maysa-19 evet canım zaten beden olarak büyük ama büyük bedenden başlıyormuş bu tunik kalıpları dar dedi kadın
Nurrr97 Prenslerinannesiii bol değil bence bir daha bol olabilir cunku eğilip kalkıyorsun oturuyorsun kalça bacak belli olmasının maması yok hoş da gorunmuyor oyle olunca zaten. Ama güzelmiş nerdne aldınız
Prenslerinannesiii Nurrr97 teşekkür ederim canım bana öyle geldi sanırım rengi felan güzel mi canım yaşadığım yerde bir mağazadan aldım
Essra19 Prenslerinannesiii nasıl foto paylaştın canım ya,ben burda paylaşamıyorum yardımcı olur musunuz
Prenslerinannesiii Essra19 googleye resim yükle yaz canım her hangi bi siteden resmini yükle yazar yükle ordan ilk bağlantıyı kopyala buraya yapıştır