-Alaz2020- 21 aylık benimki de olmadık şeyler istiyor sinir krizi geçireceğim. Neden her sendromda sabrimin sınırlarını biraz daha keşfetmek zorundayım bilmiyorum.🤯🤪🥳🥴😟😨
YldrmBytkn DamlaDorukhan valla gelmemek gibi bi şans olsaydı ben gelmezdim buralara 😂😂 hele de bugün off çok zor bi gündü…..
BerilDenizhan DamlaDorukhan Büyüdükçe zorlaşıyor diyorlar ama ben umudumu kaybetmiyorum. Yoksa kesin deliririm 😃
Arasbeyinannesi DamlaDorukhan hiç bir fikrim yok okuduğum kitaplarda hep öyle yazıyor birde 18 ay cok zor bir aymıs sanırım tüm arkadaşlarım şikayet ederdi demekki her bebekte aynı
DamlaDorukhan Arasbeyinannesi Geerçekten çok zormuş. Çocuğum delirdi resmen sevmek isteyene tokatı basıyor aman allahımmmmmmmmm
Arasbeyinannesi DamlaDorukhan korkutuyorsun valla benıde 😂😂🤦🏻♀️ daha 10 aylıgız bakalım nasıl olucak bizde
DamlaDorukhan BerilDenizhan Evetttt Dorukhan aşkım bebeğim kelebeğim dötünü yicemm bu çocuğun🤪🤪🤪 (OĞLUNA AŞIKK BİR ANA)
BerilDenizhan DamlaDorukhan Oğluş aşkına bir Denizhan annesi olarak yürekten katılıyorum 🤩 Ama bende birde büyük Dorukhan var kendisi eşim olur geçmiş olsun diyorumm tecrübe ile 😂
BerilDenizhan DamlaDorukhan Atsam atılmaz satsam satılmaz ben kabullendim, sende anasın kabullenirsin haliyle amaa büyük sabır diliyorum 😂 Kayınvalidem başından savdığı için çok mutlu buradan pay biç. 🙈