Rabiaucler Anneler oğlumda böbrek büyümesi var 2 buçuk aylık ve enfeksiyon geçirdi sanırım şuanda da geçiriyor yarın doktora gidicem bebeğinde yada çocuğunda büyüme olup nasıl şekilde tedavi edildi beni bilgilendirir misiniz lütfen çok endişeliyim 😞😞😞
Leylaalp Rabiaucler geçmiş olsun canım benim oğlum da enfeksiyon geçirdi 10 gün hastanede yattık bizde böbrek büyümesi çıktı bunun altında yatan sebepler araştırdı bizde idrar reflüsü çıktı böbreklere kaçaklık var son seviyede olduğunu için ameliyat olması gerekmiş dsma adında bir film çekildik onun sonucuna göre ameliyat günü belli olacak şuan 4 aylık Rabbim tüm hastalara Şifa versin
Busramerttugrul Rabiaucler benim oğlumda da enfeksiyon çıktı bugün ve böbrek ultrasonu istedi doktor büyümeden şüphelendi bende çok endişeliyim korkuyorum bişe olacak diye bütün gün ağladım 😓
Busramerttugrul Leylaalp kusması ateşi huzursuzluğu var mıydı bebeğinin bizde de enfeksiyon var da şuan bütümeden şüphelendi doktor
Rabiaucler Leylaalp biz hastanede yatmadık ama 5 gün antibiyotik iğne vurulduk 20 günlükken içim parçalanıyor canı çok yanıyor mahvoluyorum bize takip altında olacağız dedi siz nerde oturuyorsunuz hangi hastane acaba
Rabiaucler Hyryygt peki enfeksiyon geçirmesini biz engelleyemiyoruz değil mi elimden gelebilecek bişey yok dmi
Leylaalp Busramerttugrul kusma ve Ateş vardı doktora götürdüm o zaman enfeksiyon geçirdiği anlaşıldı hemen yatırdılar
Rabiaucler Busramerttugrul huzursuzluğu var bide enfeksiyon geçirdiğinde oğlum çok kaka yapıyor normalde 2 güne bir yapar yada 3 güne ama şimdi günde 3 defa
ayseerkan Rabiaucler bizde de anne karnından beri var büyüme ama büyüdükçe küçülüyor. Şu an 7 aylığız.
deryadenizimm Rabiaucler pioiyi ara ara başını tutup geriye doğru çekip içini temizliyormusun orada kireçlenme okuyor zaman zaman ve enfeksiyon oluşabiliyor