EkiminAnnesi Balbocegi Aktif kullanmadığımız araç otomatik, diğeri manuel. Benim ehliyetim de otomatik. Onu kullanmama eşim müsade etmez 😓😂 ben de cesaret yok zaten bunu da en kısa zamanda aşmam lazım..
Kk41 EkiminAnnesi diğer arabayı satıp ev alın . Biraz ayırın o paradan kullandığınız aracı satıp üstüne ekleyin otomatige çevrin 🤣🤣 ben olsam öyle yapardım yani😜
EkiminAnnesi Kocakgiller Ya evet 2 gün önce sigortasını ödedik. Sonra satıp ev alalım bari diye düşündük. Sigorta ödememiz bizi teşvik etti daha doğrusu
Sontvbukucu EkiminAnnesi işlemeyen demir pas tutar. Araba yattigi yerde daha cok yıpranır. Bir otomotivci söylüyor 🙂
EkiminAnnesi Kk41 oh mantıklı tabi 😀 Ben hamileyken ehliyet aldım işe de gidip geldim bir kaç sefer. İstanbuldaydım o zaman. Sonra doğum oldu ve biz başka bir şehire taşındık burda da bebek var vs diye hem fırsat olmadı hem cesaret edemedim sonra 🙈
Zeyno111 EkiminAnnesi Araba şu sıralar hele aşırı masraf yakıtı yeter fazladan varmış kirayla araba da alınır sonrasında ne olacak ev en iyi yatırımdır bir de arsa 😂
Hibou Şu dönemde kesinlikle ev, arabanın boş boş yatması da iyi değil zaten sizin zarariniza olur. Biz öyle yaptık ikinci arabamızı verip küçük bir ev aldık, kira getirisi azımsanacak değil
sherlock_mom EkiminAnnesi bence ev araba durduğu yerde masraf. Ev alsanız içine düzgün kiracı bulsanız çok daha kâr edersiniz bence
syaby EkiminAnnesi üstüne koyucak paranız varsa ev alın çünkü 1 milyona ev kalmadı doğru düzgün ama eğer üzerine koyucak nakitiniz yoksa altın yapın kalsın
YeniAnneIstanbul EkiminAnnesi euro/dollar uzerinde bakinca sanki arabalar evlere gore daha cok deger kazaniyor gibi geliyor bana? Ama tl uzeri ikisi deger kazaniyor. Tl uzeri bakarsaniz ev almak daha mantikli cunku araba eskidikce problem ama evde oyle degil
Babybloom EkiminAnnesi tabiki ev. Araba durduğu yerde fiyatı artan ama değeri düşen bir şey. Km ve yılı eskidikçe değeri düşer, üstelik her yıl mtvsi, bakımı filan sürekli masraf çıkarır. Yatırım yapmalı ev aldığınızda he m her ay kazanç sağlayacak hem de gayrimenkul ile birikiminiz değerimi koruyacak
EkiminAnnesi Babybloom Evet evin kira getirisi ve arabanın mtvsi vs karşılaştırıldığında ev mantıklı duruyor Teşekkür ederim yorumunuz için
EkiminAnnesi bikerem Onu daha çok uzun yol yapacaksak, gezmeye gideceksek vs kullanıyoruz. Ama diğeri de işimizi görüyor tabi. Ev için değerlendirelim diye düşündük bakalım hayırlısı
syaby EkiminAnnesi yani hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama kötü bir ev araba kadar yorar , üzerine kredi çekip almak şuan çok mantıksız olur, boş yatan arabada sadece masraf sanırım sizin yerinizde olsam alır altın yapardım çünkü arabalar hemen hemen altınla eşit artıyor
EkiminAnnesi syaby Arabanın değerinde sıfır daireler yapılıyor bir semte. Çünkü yakınındaki şehir hastanesi kısa süre içinde açılacak. Etrafını ev ile doldurdular. Bir süre sonra fiyatları da artar. Şuan çoğu inşaat halinde böyle bir seçenek düşündük