Birtekbirciftannesi Ebruli101 kaç defa sipariş ettim sonu hüsran ile biti o yüzden bir daha etmedim🤦♀️
Ebruli101 Halimea kamil keskin de kalıplar nasıl ikili bir kot takım beğendim emin olamadım yine onda da iade ettiniz mi hiç iade yok sanırım orda da
Ebruli101 Saafie şu an da bazı elbiseler 200 TL güzel de aslında ama iç gösterir diye tereddüt ediyorum astar kullanmak da istemiyorum 🤔 İade ettinz mi hiç iadede sorun oluyor mu
Ebruli101 Saafie siz kaç kilosunuz sorması ayıp olacak ama kalıplarını anlamak için soruyorum 🙈 benim 1.60 boyum 72 kiloyum 40 giyiyorum aynı bedeni söylesem olur heralde dimi
Ebruli101 Halimea şu takımı beğendim orda da olur mu olmaz mı iade sıkıntı olur diye cesaret edemedim🙈
Halimea Ebruli101 ben ürünü begenince direk alıyorum cnm sıkıntı yaşamdım hic , ama yinede siz bilirsiniz .
Ebruli101 Hilam bı tanesi öyle çıksa anlicam toplu ürün almıştım hiç birisi verdiğin parayı edecek kalitede gelmedi 🥴
Hilam Ebruli101 aynısını yaşadım 2020de doğmadan sonra alışveriş yapım dedim herhalde 10 ürün aldım bı tanesi mi düzgün olmaz hepsi iğrençti
Ebruli101 Tatlican Direk astarlı filtreliyorum ararken imdada seçenek az çıkıyor astar da yok bende şimdi onu da alsam olacak mı olmayacak mi bidaha dert öf 😂
Tatlican Ebruli101 Ben şifon elbise aldim kendi astari olmasina ragmen ic gosterdi eski etekten astarini kesip beline lastik yapin her elbiseyle oluyor merak etmeyin veya hazir astarda alabilirsiniz çamasircilardan.