yaprak_34 Birbebekkkbircicek İnstagram da Ali Fuat serpen var çocuk doktoru ,ona bu soru yöneltildi ve dedi ki 6. Ayından sonra üç gün kuralıyla verilebilir dedi.
Bebegimm1 Birbebekkkbircicek tadindan dolayi yemiyor gerci meyveyi denedim bir dahakine ole denicem ☺️
Zynpmom Kefiri nereden alıyorsunuz kızlar bugün A101 markasının cileklisini aldım denemek için kızım eevdi içti ama faydalı mıdır guvenemedim
YeniAnneIstanbul Birbebekkkbircicek 1 yas oncesi anne sutu veya formul sutun yerini almayacak sekilde versen daha iyi olur canim. 1 yas sonrasida inek suttu yerine kefir verebilirsin gunluk en fazla 300ml demisti bize (istah kapanmamasi icin)
Zynpmom Birbebekkkbircicek sade ve çilekli almıştım önce içecek mi diye tat vermesi icj çilekli verdim içti yarın falanda sadeyi demicem umarım içer . Ben biberona katıyorum veriyorum başka nasıl verilebilir bebeğim 1 yaşında?
Kizimmmmm Zynpmom migrostan aliyorik mayasını ama aktarlada da var. Sütü kaynatıp belli bir ısıya gelince mayasını koyup çalkaliyorum. Beze sarıp 24 saat bekletiyorum.
iremovic Zynpmom biz biyologtankefir diye instagram sayfasından aldık mayası çok kaliteli sürekli çoğalıyor bütün mahalleye dağıttık aktarlarda da oluyor bazen
Etipufffum_benim Ben veriyorum sade meyveli ara öğün olarak akşam ikindi gibi ancak süt çok vermiyorum sürtün daha faydalı fermente olduğu için. Probiyotik neticede
SerapSalih Birbebekkkbircicek ben 3gun kuralı ile başladım yarım çay bardağı verdim 1hafta sonra 1 çay bardağı uzun bi süre öyle verdim sonra 1 şu bardağına çıkardım şimdi öyle devam. Her gün veriyorum kendim yapıyorum zaten mayası var bende yapıp her gün veriyorum,