Ilkannelik Arkadaşlar 2 tane gebelik testi yaptım ardi ardına ikisi de 15 dk sonra silik çizgi oluştu sizce hamilemiyim ya bebegim daha 7 buçuk aylık çok korkuyorum hiç korunmadan da iliskoye girmedim eşimle
Aliasaf_emel Ilkannelik 40 dakika sonra silik çizgi çıkmıştı bende hatıra olsun diye saklmaistim çöpe atmamstm bı gördüm ki sonradan çıkmış ertesi gün erken gebelik testiyle daha netti zaten
maysa-19 Ilkannelik içini ferah tut .alırsan test üstünde kaç dakka yazıyor bak bakalım ona göre yap tekrar bide sabah ilk idrarla yapilan daha net sonuç veriyor öyle kaldı aklımda öyle dene istersen
Ilkannelik Minikkus14  Biraz önce çektim ilkini yapalı bir saat oldu ikincisi ise yarım saat ikincidedaha silik ama normalde daha belli oluyo
Durucuk21 Ilkannelik gebesiniz bence benimkiside öyle olmuştu hemen çıkmamıştı. Zaten o hormon yoksa renk dönmüyor.
Mizmizmyrtle Ilkannelik hadii yaa bizde öyle korunuyoruz Allah’ım çok korkuyorum güvenilir de bir korunma yöntemi aslında ama
Minikkus14 Ilkannelik AA bariz pembe bu kız git kan ver korunuyorduk demişsin nasıl korunuyordunuz hamilesin sanırım
birtutamsac Ilkannelik çizgi çok belirgin gebesiniz bence hakkınızda hayırlısı olsun. Prezervatifi ilişki sonuma doğru mu takıyodunuz acaba?
Shydoll Ilkannelik canım hamilesin. Hakkında hayırlısı olsun. Eğer gebelik yoksa böyle bir çizgi saatlerce beklesende çıkmıyor. Benim bebeğim 11 buçuk aylık bizde prezervatifle korunuyoruz. Korktum açıkçası 🥺