SeverusSnape Biri1 evet kullandı, şu anda kullanıyor. Hareketlilik anlamında bir etkisi olmuyor açıkçası ama çarpıntıya sebebiyet verebiliyor. Ne için kullanıyorsunuz, bronşit için mi?
Tazeanne0134 Biri1 evet canım 2021 kasım aralık ayında oğlum için kullanmıştık ve dr yarısını kullanın demişti mesela 5 ml se sen 2.5 kullanacaksın daha az sa yine aynı şekilde ama sen neyi sormak istedin
Biri1 Elf123 bizim bronşit ve bebeğiöden hırıltı geliyor 😩 sizin hırıltı varmı böyle kese kyaığı gibi
Elf123 Biri1 dört aylıktı ilk olduğunda onda hırıltı vardı altı aylık su anda hırıltı olmadan gittim hava başladı hemen ciğerlere inmesin diye geçmiş olsun
Biri1 Deletedmom0099 yani bebeğim çok aktif oluyor yerinde durmuyor.Hep bi kıpır kıpır anormal derecede kıpır kıpır
Biri1 Elf123 hırıltının burundanmı yoksa ciğerdenmi geldiğini nasıl anlıyoraunuz yani ben anlayamıyorum farkı nedir
SeverusSnape Biri1 geçmiş olsun. Ventolin ve budecort kullandık bronşit dönemlerinde. Serum fizyolojik ile seyrelterek veriyorum ikisinide.